allt du velat veta om hund transportörer

Spelar ingen roll om de reser över hela stan eller halvvägs runt om i världen, skulle djurägare älskar alltid att bära sina hundar vart de än går! Men inte alla där ute är glada att välkomna din hund. Dog bärare är det bästa valet för dem som skulle älska att kunna bära sina hundar överallt. Dessa bärare är skickligt utformad för att se ut som din handväska. Så du kan nu stoppa din hund i väskan och få ställa för att njuta av din shopping. Men ska dölja din hund är det enda motivet? Absolut inte! Hunden bäraren bör vara minst stressande för ditt husdjur och dig också. Innan du köper en hund bärare finns det några saker att tänka på.

En majoritet av dessa hund transportörer är gjorda av nylon. Även om det finns några plysch ens som finns i läder. Materialet i påsen bör vara tillräckligt bekväm för hunden. Bäraren ska ha en mjuk och varm botten. Du kan lägga till sin komfort genom att sätta i en kudde, filt eller handduk. Om din hund blir obekväm när kvar i mörkret, eller är orolig när de lämnas ensamma se till att påsen har gott om yta för att se igenom. Påsen ska också ha en plats att koppla ett koppel.

Storleken på väskan frågor också. Påsen ska vara tillräckligt stor, för att inte bara innehålla hunden utan också bör vara tillräckligt stora för att tillåta din hund att sträcka. Se till att dessa påsar har fickor så att du kan bära din plånbok och mobiltelefon inne i väskan. Det bör finnas tillräckligt med utrymme för att bära ditt husdjur favoritleksak. Bara för att hunden passar inuti väskan betyder inte att väskan ska kunna bära vikten av hunden. Se till att testa hållbarheten på hunden.

Om du planerar att resa med flyg, se till att köpa en hund transportör som är godkänd av flygbolaget. En rullbäraren är oftast bekväm när du reser med flyg. Det fungerar också som en pakethållare för dig.

Priset är naturligtvis inte en faktor när man köper en bekväm väska för din älskade hund! Men det är viktigt att få dina pengar är värt. Det finns några exklusiva väskor som kostar en bomb, men är ingenting i termer av effektivitet. Premien Priset är bara för “designer” tagg som dessa påsar bär. Men det finns en hel del exklusiva väskor som är effektiva och motivera det höga priset. När du letar efter hund transportörer gå för en som är det bästa i fråga om komfort.