avancerade beteende modifiering med chock krage

Bark kragar är effektiva metoder för att stävja överdrivet skällande hundar. Den kan aktiveras genom mikrofon, ljud eller vibration, beroende på vilken typ av krage. Citronella spraya och Sonic kragen är båda anses human och säker att använda i beteende modifiering och utbildning. En annan typ av bark krage är chock krage.

Det finns flera debatter mellan tränare och hundägare om chock krage. Andra djurens rättigheter grupp anser att det ger smärta. Man tror också att det orsakar inte bara fysisk smärta och skador men ångest och psykologi stress också. Dessa är bara fel föreställningar mot chock krage och inga solida fakta och forskning för att stödja ett sådant påstående.

Chock kragar, precis som citronella spraya och Sonic kragar, är också säker på hundar. Den används fortfarande av hundtränare och ägare. Denna typ av krage ger en lätt stöt på hunden när han skäller. Liknande koncept med skarpsill och Sonic kragar, är den viktigaste rollen i bark kragar att distrahera hunden från att skälla. Med utveckling och avancerad teknik av kragar är chock kragar utvecklats för att vara säkrare att använda på hundar. Det har nu presenterat inställning som gör att justera intensiteten av producerad stimulering. Vissa modeller kan styras via en fjärrkontroll.

Shock kragar är inte bara används för att stävja oönskade hundskall. Den kan också användas i PET inneslutning och i modifiering av andra oönskade funktioner beroende på vilken modell och typ av störning krage och dess egenskaper. Liksom andra bark kragar, bör chock kragen inte bäras vid alla tillfällen.

Vid användning av någon bark krage för utbildning, är det viktigt att förstå och följa bruksanvisningen. Genom att göra så, garanteras säkerheten och skada kommer att undvikas. Genom att välja en krage, läs recensioner om det för mer information och vägledning. Nyckeln till framgångsrik träning är inte bara kragen som används, det beror också på utbildning förstärkning att tränaren ger till hunden.