bakgård kyckling coops – motiv du bör tänka på

På grund av den höga kostnaden för att köpa en färdig struktur, människor bygger sina egna kyckling coops. Mönster finns att göra processen mycket enklare. Bra planer gör det så lätt att du inte behöver ha avancerade snickeri kompetens för denna typ av projekt. Innan ni börjar detta projekt, måste du veta vilken typ av design kommer att passa dina behov.
Den första designen du behöver tänka på är stor eller liten. Det kommer att vara beroende av hur många kycklingar som du planerar att höja och tillgängligt utrymme i din trädgård. Om du har ett litet antal kycklingar, men planerar att skaffa fler i framtiden, skulle du förmodligen vill bygga en större storlek. Du måste också bestämma hur mycket utrymme i din trädgård du är villig att ha ockuperat.
Vill du en rörlig hönshuset eller en permanent struktur? En rörlig Coop kan du flytta ditt hönshus runt gården. Detta kan vara fördelaktigt för att tillåta maximal solljus på coop under de olika årstiderna. Du kan också flytta din hönshuset närmare huset under de kallare månaderna.
Du kommer att behöva för att underhålla och rengöra din struktur. Detta är en viktig faktor för människor som planerar att bygga sina egna kyckling coops. Bra konstruktioner bör ta itu med detta område. Om din hönshuset är en del av gården som tenderar att bli lerig, kanske du vill höja det ca 12 till 24 inches från marken för att hålla den ren. Denna höjd också kan också fungera som ett skuggigt område för dina kycklingar.
Dessa är några saker att tänka på för dem som bestämt sig för att bygga sina egna kyckling coops. Mönster och planer bör åtgärda många av dessa behov. Om du bestämt dig för att bygga din egen kyckling hus, se till att du har en bra uppsättning planer för att undvika bakslag.