bästa hundar för familjer-Top 3 bästa hundraser för familjer

Hur hittar du en bästa hundraser för din familj? Först bör du börja med att göra en del forskning om alla olika hundraser som du gillar. Du bör undersöka alla de raser som du gillar noggrant och välj en är mycket lämplig för din familjs livsstil. En underbar hund kan lära barnen allt om kärlek, och växer upp med dina barn tillsammans, kommer ditt barn att vårda för en livstid. Här är en lista över de topp 3 bästa hundraser för familjer.

Golden Retriever-Golden Retriever är en av de mest populära raser familjens hund i USA. De är mycket mild och alltid tålamod med barnen. De är älskvärd, väl tillgjord hund med en stor charm. De är en vänlig och lojal hund. De är intelligenta, så att de är lätta att träna hundraser. Deras livslängd är ca 10-12 år.

Miniature Schnauzer-Dvärgschnauzer är en kärleksfull, lekfull och glad hund. De är mycket intelligenta, hängiven och tillgiven. De är bra med barnen och kan umgås med andra hundar och smådjur. De är en bra familj följeslagare husdjur. Den dvärgschnauzer är också en bra hund för aprtment liv. Deras päls är också en bra hund för lägenhet liv. Deras päls är inte heller svårt att brudgummen, kan det behöva lite omsorg. Deras livslängd är cirka 15 år.

Labrador Retriever-labrador retriever är en annan stor retriever gör mycket bra i alla hem. De är också en av de mest populära hundraserna i USA. De är mycket intelligent, lojal, tillgiven och ivriga att behaga hundar. De är vänliga, kärleksfulla och superb bra med barnen och även med andra hundar och smådjur. Labradorer är väldigt lätt att träna och lydnad hund. Det enda negativa med denna hund är att de kan vara en picky eater. Deras livslängd är ca 10-12 år.

De alla hundraser ovan är allmänt som den bästa hundraser för familjer, medan det finns alltid ett undantag till reglerna. Förstå mer om familjer hundraser, måste du gå till: Bästa Hundraser för familjer