bästa hundmat hemligheter

Du kommer bli chockad av att veta sanningen om de ingredienser i hundmat.

Dåliga matvanor hos hundar kan betyda många saker. Hundar med en dålig kost inte har höga energinivåer, kan de utveckla hälsoproblem ner på linjen, kan de vara överviktig eller underviktig. De kan ha tandproblem, dålig andedräkt, infektioner … Som en allmän regel, betyder en obalanserad kost för din hund kortare livslängd för honom.

Det är bättre att aldrig utfodras din hund matrester från matbordet, såvida de inte är hund hälsosamma val. En del av maten vi äter kan vara giftigt för hundar, och fet mat, eller stekt mat, gör hundar feta och sjuka. Resterna är i allmänhet inte bra för hundar.

Många hundägare ger inte en tanke till vad de matar sin hund, tills de märker att deras hunds päls inte ser så glänsande som den en gång gjorde, eller tills deras hund började klia sig dåligt eller inte har mycket energi. Men andra hundägare vänta på sin hund att vara så överviktig innan de inser att det kan ha varit ett problem med sin hund kost. Det är bäst att inte vänta på att din hund att visa tecken på sjukdom för att sätta honom på en frisk hund kost.

Hundar får feta och sjuka om de äter en ohälsosam hund kost. En hälsosam kost kommer att försäkra optimal hälsa för din hund.

Hundar är däggdjur, precis som oss. Hundar får överviktiga om de äter för mycket och motionerar inte tillräckligt. Hundar kommer att känna sig trött och deprimerad om de inte får en riktig kost. Äta ohälsosamt för en hund kan orsaka en hel massa av problem.

Hundmat påverkar hundars päls och hud. Hundar kan få de flesta av samma sjukdomar som vi gör. Hundar kan få cancer, hjärtsjukdomar, och har hjärtinfarkter. Hundar kan även få diabetes.

Hundar behöver en hälsosam kost. Om en hund inte får tillräckligt med motion eller äter för mycket, kommer han att få fett och har många hälsoproblem.

Det är därför du ska förstå varför din hund kost är så viktigt att hans hälsa. Precis som med oss, hundar är vad de äter. Tyvärr kan en hund inte berätta när han har ont i magen från maten han åt, eller när något inte känns rätt på honom. Ofta hundägare vänta tills något är fel med sina hundar för att göra några justeringar i sin hunds kost. Du bör få din hund på en sund diet just nu, och inte vänta något går fel med din hund!