beagle utbildning inbrott tips att komma ihåg

Beagle ägare vet definitivt hur viktigt Beagle utbildning är. Bortsett från utfodring och grooming, är Beagle utbildning är en av de viktigaste uppgifter som måste utföras för att uppfylla varje ägare dröm om att ha en lydig husdjur.

Det är inte omöjligt att träna en beagle, eller någon ras i allmänhet, att veta att det finns en hel del hjälp en ägare kan få när det kommer till träning. Webben är fullpackad med olika träningstips och förslag för att göra Beagle utbildning lätt. Det finns också en hel del böcker, hund utbildningar och rekommendationer från vänner, rasklubben eller från din lokala veterinär.

Så mycket som utbildning är oro, det finns också olika anledningar eller mål varför utbildning är nödvändig. Dessa dofthundar kan utbildas till:

– Lyda grundläggande kommandon
– Spåra hare, kanin och annat vilt genom vädrade (beagling)
– Upptäcka sprängämnen, förbjudna import av jordbruksprodukter och livsmedel
– Följ agility kommandon

Men innan någon utbildning avancemang, är det mycket viktigt att beaglar, eller hundar av alla raser, hus bryts. Vem vill se en hög med bajs under sängen? Eller missfärgning på mattan? Vem vill komma fram till ett stinkande hus? Ingen rätt? Hus bryta, måste därför genomföras med framgång. För att uppnå ett positivt resultat i Beagle utbildning, måste ägarna ihåg dessa saker:

– En valp inte kan styra de muskler som tillåter honom att hålla ting, och därför måste han tas ut cirka sex gånger per dag:
– Första sak på morgonen
– Efter att ha ätit och druckit
– Efter playtime perioder
– När han är nervös eller rädd
– Före sänggåendet på kvällen

– Läs skyltarna. När du ser din valp cirklande eller sniffar runt, plocka upp honom och ta honom utanför omedelbart. Detta tips är till hjälp endast ägare som arbetar i sina hem, pensionärer eller någon som stannar hemma för det mesta att titta på valpen och förhindra uppkomsten av misstag.

– När du behöver lämna huset och det finns ingen att titta på honom, placera honom i en penna, låda eller rum med leksaker. Du kan även låta musiken spela så han inte kommer att känna sig ensam. Men kom ihåg att inte lämna ut honom för länge. Han måste tas ut för att göra sin grej.

– Aldrig straffa din hund. Gnugga din valp näsa i hans mess eller spanking hans bak med rullat papper kommer inte få honom att förstå sitt misstag. Fysisk bestraffning kommer bara att orsaka mer beteendeproblem. Du vill inte din hund att vara rädd för dig, eller hur?

– Rengör olyckan platsen omedelbart. Det bör inte finnas några spår av smuts, även doft i området annars hunden kommer att göra det igen i samma plats.

– Beröm eller ge honom belöning för varje gott uppförande. Detta kommer att bidra till att motivera ditt husdjur att göra det rätta igen.