beteende träning för din hund

Det är starkt rekommenderat att ha din hund utbildas omedelbart efter att ha förvärvat den, eller att helt enkelt justera vissa avvikande del i sitt beteende. Beteende utbildning handlar inte om att lära din hund trick eller fältstudier, men det snarare avser de metoder som lär din hund gott uppförande gentemot andra hundar eller människor runt. De lär sig att inte hoppa på folk längre, inte heller överdrivet skälla eller gräva. Beteende träning gör din hund sluta riva och gnaga på personliga föremål eller möbler.

hur man ska uppnå det bästa beteendet

Såvitt hundar är berörda, måste gott uppförande läras, eftersom detta inte är en medfödd kvalitet. Lyckligtvis nog är hundar öppnas beteende utbildning börjar bilda en mycket tidig ålder. Även om utbildningen kan börja när hunden är bara en valp, oftast från 4 till 12 veckors ålder, är hundar påverkas starkt av sin omgivning. Detta är också den punkt då förmågan att umgås med andra hundar eller med människor börja utveckla.

Vissa hundar är mycket mottagliga för beteende utbildning sedan sex veckors ålder, medan andra endast omkring tre månader i livet. Vid första, inte straffa inte för mycket din hund för sina misstag, eftersom överdriven aggressivitet kommer från ägaren eller tränare leder till en blyg eller våldsam hund. Vad du kan göra istället är att försöka få ett husdjur utbildning praktik genom sund beundran och positivt stöd.

Allt du behöver för att uppnå det bästa beteendet för ditt husdjur är en konsekvent och full av tålamod hundträning program. Det finns många metoder och praxis som används i beteende utbildning, men ändå inte alla av dem är lämpliga för alla hundar. Delar av ett program kan ändras beroende på djurets beteende och hunden ägarens personlighet. Hundar har beteendeproblem som ibland utanför ägarens kompetens. I sådana fall är det tillrådligt att söka hjälp av en kvalificerad hund tränare.

riktlinjer beteende utbildning din hund

Här är några tips som är användbara i utbildning din hund:

Beteendet utbildning tekniker måste vara konsekvent, du har att spendera mycket tid med ditt husdjur och visa tålamod mot det. Utbildningsprogrammet bör starta i tidig ålder och måste vara strukturerat efter hundens ras. Om beteendeproblem kvarstår, söka vägledning av en kompetent tränare.

Stora hundraser är en del av din familj och att du bor med dem, är det viktigt för ditt husdjur att ha ett gott uppförande. Genom korrekt beteende hundträning, kan någon av din hund problem tas bort.