bor i hundkojan

Frasen “som bor i hundkojan” hänvisar ofta till en person som har fått i trubbel med sina nära och kära. Men att ge din hund med hans eget hem är ett underbart sätt att visa hur mycket du bryr dig. Välja rätt hundkojan kan vara både stressande och förvirrande, men det behöver inte vara. Antalet ett misstag som många hundägare gör är att köpa ett hus som är antingen för stort eller för litet. Om strukturen är för liten, kommer ditt husdjur att känna sig obekväma och kan undvika att använda det, medan å andra sidan, om det är för stor din hund kommer att få svårt att behålla sin kroppsvärme. Genom att använda denna enkla formel du kommer att kunna plocka en hundkoja som bäst passar ditt husdjur behov. Det första, du behöver göra är att mäta din hunds längd
och längd. Därefter, se till att läsa de dimensionella krav för hemmet du funderar på att köpa. Djupet i hemmet bör vara 12 inches lång och bredden bör vara 18 inches längre än din hunds längd. Höjden bör vara 3 inches på kortaste sidan och 9 inches på den högsta sidan längre än ditt husdjur. Efter denna formel kommer att tillåta din hund att stå upp, vända sig och ligga ner utan någon begränsning.

När du har beräknat storleken hundkojan du behöver, bestämma vad din budget är och vilket material du vill. Kostnaden för hemmet är direkt relaterad till det material hemmet är konstruerad av. Dina val av material är trä, plast eller metall. Plast hundkojor är oftast det billigaste. De är lätta och icke-porös vilket gör dem lätta att rengöra. Trä hus tenderar att vara dyrare. Men de ger bättre isolering än plast och många av trä modellerna är anpassningsbara med “add-ons”. Metal hundkojor, även kallad kennlar, används oftast för transport eller som en utbildning bur. Dock kan djurägare väljer att köpa kennlar som en året-runt bostad. Metall är inte en bra isolator, så du kan behöva köpa en isolering kit, även om en metall hem kommer att pågå längre än en plast eller trä hem. I slutändan kommer valet av byggmaterial endast begränsas av hur mycket pengar du är villig att spendera. Någon av de val kommer att göra ett utmärkt hem för din familj husdjur.

I slutändan, Bor i hundkojan är inte så illa när man har den rätta. När du är redo att köpa, besök vår webbplats på http://www.doghousesandkennels.com.