cat utbildning för din svårlösta katt

Katter är nästan alltid skildras som ensamvargar, de herrar i sitt rike, snobbig och rent envis. Detta är en typ av djur som är ganska stolt, gå sin egen väg och sällan följer order. Tänk Garfield.

Även om detta kan vara ganska orättvist mot katten, de är nästan alltid jämfört med lojalitet och lydnad av en hund, kvaliteter som gör dem ett populärt husdjur i hela världen.

Det är därför det rekommenderas till alla kattägare eller de som har för avsikt att få en katt att utbilda dem omedelbart. Detta fastställs betydelsen av varje person i hushållet. Katt utbildning möjliggör kattägare att träna sin katt och så småningom leder fram till en långvarig kärleksfull relation mellan ägare och husdjur.

Precis som att ha ett barn, ett husdjur katt som vet hur man följa order och är en källa till stolthet och glädje kommer att ägnas stor uppmärksamhet och kärlek samt fler belöningar.

Men, innan du börja träna din katt, måste du först veta sina naturliga instinkter och beteenden. Som kattägare, måste vi respektera det är men naturligt att varje katt så vi inte inkräktar på de naturliga instinkter.

Det är inte ovanligt att vissa katter att känna depression och stress, så att inte förväxla detta med envishet eller svåra yrsel. Detta kan orsaka en spricka mellan dig och din katt. Ju mer du skriker på det och ju mer du skadar den, desto mer kilen och sprickan växer, vilket gör det svårare att göra katten utbildning.

Har din katt kontrolleras av en veterinär först innan någon katt träning. Det finns många faktorer att tänka på först. Om veterinären ger tummen upp skylt sedan ditt bra att gå. Cat utbildning kommer att ge ett gladare och friskare katt-ägare relation.