Cockerpoo valpar till salu

Fast inte formellt erkänd som en hundras, Cockapoos, en korsning mellan en cocker spaniel och en pudel, har fötts upp ända sedan femtiotalet. Uppfödare har tagit de bästa egenskaperna av Cocker Spaniels och Poodles och föda upp dem i cockapoo. Från pudel sidan, tar cockapoo intelligens, ganska lite ilska och en nästan icke-shedding päls som finns i olika färger. Från Cocker sektionen, använder den en muskulös bygga och sällskaplig och lojal person.

En blandning såsom Cockapoo kan också vara mindre benägna att innehålla de flesta av de genetiska problem som fullblod raser execute (något kallad hybrid kraft). Egentligen, förutom den konventionella utseendet efter en hund (trimning, rengöring av öron, säkerhet, motion) Cockapoos har några speciella hälsoproblem, även om det bör vara känt att utan konsekvent tillsyn och rengöring av öronen, kan Cockapoos förvärva öroninfektioner, tack till långa öron genom Cocker Spaniel sidan.

Cockapoos kan existera 18-22 år och finns i olika typer: Tekopp Toy (höjd lägre än 10 ins och vikt under 6 pounds), Toy (höjd 11 och 14 moduler, vikt under twelve pounds) och typiska (höjd över 15 inches och vikt över 12 pounds).

Eftersom Cockerpoo är en mångsidig ras hund och det kan finnas närvarande ingen rasstandarden, kan du hitta variationer inom build av hunden, från smal till enastående. Den cockapoo kan också födas med tre olika skikt: ett krulliga päls, en genomsnittlig curl och en slät päls. Även olika i stil och färg, de rockar är mindre benägna att kasta, vilket gör dem en ersättning för allergiker offer. Då igen, Cockapoos, liksom alla hundar, har ilska (men betydligt lägre än nya raser), en eventuell allergen. Den långhåriga pälsen borde skäras ofta för att förhindra mattor.

Cockapoos trivs runda människor och deras hjärnor gör dem bekymmersfritt att utbilda. Medan livliga hundar, Cockapoos tenderar att inte kräva enorma uteplatser att springa runt i och är bra i lägenheten inställningar, under förutsättning att de är promenerade minst en gång om dagen. Det är den trevliga naturen – liksom förlåtande natur och trofasthet – som producerar den en perfekt familjehund för dem med barn och andra djur. Även när blivit övergiven för omfattande löptider på din tid, Cockapoos är normalt inte skadligt, men kan bli oroliga så trälådor förespråkas om lämnar en Cockapoo utan sällskap i över 4 timmar åt gången.