de 10 mest kända hundar del 4 från Nipper till bråkiga

Jag har varit att sammanställa en lista över kända hundar för mitt husdjur Numerologi hemsida för en tid nu. Jag vet vilka mina favoriter är, men jag undrade vilka är de mest kända överlag. Det finns så många stora kända hundar som jag gör här i fem eller sex grupper, och sedan ska jag göra ett sista rundan med de bästa hundarna från dessa grupper.

De mest kända hundar (baserat på online-chattare) med namn som börjar med bokstäverna N till R är:

10. Rex en Border Collie i filmen “Babe”

9. Pongo den Dalmation från “101 Dalmations” filmer

8. Pluto från klassiska Walt Disney animation

7. Reno från filmen “Top Dog”

6. Rafa Doberman från filmen “Beverly Hills Chihuahua”

Fem. Pete Pub från den klassiska TV-serien “Little Rascals”

4. Rowdy stoppade gula labbet på TV-serien “Scrubs”

Tre. Papi en Chihuahua från filmen “Beverly Hills Chihuahua”

2. Nipper som är hunden som visas i RCA Corporate Logo

… Och den mest kända hunden på denna lista är …

Ett. Ådi från “Garfield” comic strip

Hundar inte ranking i topp 10 var Nunzio från TV-serien “Dharma och Greg”, Olive från den animerade Christmas special “Olive de Övrigt Reindeer”, Otto från “Beetle Bailey” komisk remsa, Paul Anka från tv-serien “Gilmore Girls “, Pchelka som var en sovjetisk Space hund, Petey från den komiska remsan” “Porthos tecknad, den engelska Beagle från TV-serien” Non Sequitur “, söt Polly Renrasiga från” Underdog Star Trek Enterprise “, Precious Pupp som var en Hanna-Barbera seriefigur, Preston från den animerade Wallace och Gromit filmen “A Close Shave”, Queequeg Pommerska från TV-serien “The X-Files”, Raskal som är “Girl Next Door” Kendra Wilkinsons Pembroke Welsh Corgi, Rhapsody In Vit Standard Poodle i filmen “Best in Show”, Riff Raff från “Underdog” cartoon, och Rolf från den komiska remsan “Non Sequitur”.

Så en trevlig blandning av hundar i denna topp tio från filmer (Papi, Rafa, Reno, Pongo, Rex), TV (Rowdy, Pete puben), komisk (Ådi) remsor, och det verkliga livet (Nipper).

Inte överraskande, nio av de tio bästa hundarna är karaktärer och inte riktiga hundliv, med endast Nipper har varit en riktig hund. Synd de modiga sovjetiska Space hund pionjärer inte vet bättre, så jag ska nämna Pchelka en gång.

Jag sammanställt denna lista genom att söka efter hunden beteckningarna på ett antal sökmotorer och rangordna dem med antalet webbsidor, diskussionsforum, bilder, videor, etc som finns tillgängliga online.