de bästa leksaker för energiska hundar

Har du en hund med massor av energi? Inte säker på hur man ska kanalisera den energin? Dagens marknad har massor av hund leksaker för att hjälpa dig och din hund släppa några av som byggt upp energi. Det finns leksaker för dig och din hund att leka med varandra, och leksaker som kommer att utmana dem mentalt och hjälpa till att bära ner dem.

Frisbee s och tennisbollar är några av mina favorit hund leksaker för hög energi hundar. Spela hämta med din hund är inte bara bra träning för dem, det är ett utmärkt sätt att bygga som band som vi alla vill ha med människans bästa vän. När du väljer en frisbee för din gör, kommer du vill vara säker på att välja en som är utformad för att vara lätt på munnen.

Tennisbollar är kul, men om du inte är van vid att kasta en, kan du verkligen uttömma din arm. Det finns flera hund leksaker gjorda idag som är utformade för att göra det enkelt för dig att kasta tennisbollar. Många är utformade på ett sätt som gör att du kan plocka upp bollen och kasta den utan att röra den, och därför håller händerna rena.

Det finns också en mängd olika leksaker som kommer att bidra till att utmana och stimulera hundens sinne. Dessa kommer att hjälpa trötta ut honom mentalt.

Kong hund leksaker är ett bra sätt att hålla dem sysselsatta i timmar. Det gör att du kan sätta in en behandling inuti leksaken och kommer att hålla honom att tänka på hur man kan komma åt de godsaker du kan även hitta recept för dina Kong hund leksaker som kommer att ge din hund en mängd olika smaker. Han kommer att vara ivriga att upptäcka vilken skatt han hittar varje gång han får sin Kong.

För att ytterligare stimulera sinnet och kroppen, det finns också ett antal hund leksaker annorlunda då Kong där maten sätts in. Hunden måste manövrera denna leksak runt ordet för att få det hårda mat att falla ut ur hålen i leksaken så han kan äta det. Detta bidrar också till att sakta ner sin ätande.

Det finns också interaktiva hund leksaker avsedda som pussel som stimulerar hjärnan. Den mentala utmaningen är att hitta behandling och hur man får det. Han kommer då att behöva använda sin fysiska fingerfärdighet för att få behandling. Han inte bara blir den mentala utmaningen att finna njutning i pusslet och räkna ut hur man får det, men kommer han att behöva använda sin fysiska fingerfärdighet för att få behandling.

Sammanfattningsvis har jag nämnt några sätt att hjälpa till att hålla en energisk hund upptagen och lycklig. Min favorit aktivitet kommer alltid att spela fetch med en frisbee. Denna verksamhet kommer definitivt att hålla din hund glad och passform. Slutresultatet kommer att bli en speciell evigt band mellan er två.