de första stegen i valp potträning

Det är svårt att motstå den söta ansikte plirar på dig från pennan på hunden-uppfödares plats – tills samma underbara valpen gör det först “gåva” på din matta!

Puppy internutbildning är som regel steg man ska fastställa en lämplig obligation med din nya hund, men det kan också vara en utgångspunkt för frustration för många hundägare. Den goda nyheten är att det finns några effektiva sätt som kommer att få din nya valp kommer potta i rätt område snabbt och utan alltför mycket av ett problem. Läs vidare för tips om valp hus utbildning som kommer att göra de första veckorna med din valp lite lättare att hantera.

Crate utbildning

Backar har blivit populära verktyg i valp internutbildning under ganska många goda skäl. Hundar kommer i allmänhet vägrar att gå på toaletten i det område där de bor, så att hålla din valp i en låda under en kort tid kommer att lära honom att hålla hans manar tills han tas bort från lådan. När du tar din hund ur lådan, kan du ta honom utomhus för att göra sin verksamhet. När han gör det, kan du ge positiv förstärkning som kommer att övertala honom att gå utanför den nästa gång.

Använda en låda för att stödja din träning valp hus kommer att ge ett skyddat, bekväma område för din nya valp att sova när du inte är där för att kolla upp honom. Detta är särskilt användbart vid de tillfällen då du kommer att sova eller hemifrån. Valpar som är kvar åt sitt öde ofta kan bli destruktiv, så en låda kan vara en säker plats där din nya hund inte kan komma in i trubbel eller blir skadad när du inte är där. Kontrollera att den första tiden i lådan är relativt kort, och gradvis förlänga tiden som ditt djur blir mer nöjd med sin omgivning. Ingen hund bör hållas i en låda för mer än sex till åtta timmar åt gången.

rengöring av mässar

När valpen har ett missöde i huset, är det bäst att ignorera oturen stället sätta din valp näsa i det eller tillrättavisa honom. Ta valpen ut för att visa honom en lämplig plats att gå toaletten och sedan städa upp röran när ditt husdjur är inte runt för att följa dig. Det är viktigt att helt eliminera lukt medan valp hus utbildning, eftersom en hund kommer tillbaka till lukten att gå toaletten på samma plats. Det finns mycket bra städare tillgängliga idag som effektivt städar sådana olyckor.

Puppy internutbildning kräver mycket tid och tålamod, men det är långt ifrån omöjligt. Med konsekvens och nyttan av en låda, kommer din nya hund lär en lämplig plats att göra sin verksamhet ganska snabbt. Puppy internutbildning är det första steget för att höja en hund som är ett nöje för hela familjen.