den bästa kyckling raser-vad är de bästa kyckling raser

Många människor vänder sig till att höja och hålla sina egna kycklingar nuförtiden och fördelarna med detta är enorma .. bra, hälsosam, billig mat och stora husdjur familj. Den tröst att veta var din mat kommer ifrån, hur den produceras och vad som har gått in i att livsmedelsproduktionen är mycket attraktiv för många människor.

För att inte nämna den vackra smaken av färska, frigående ägg och kyckling på begäran.

Det finns några tips som alla nya-time kyckling ägare bör följa när man beslutar vad kyckling är bäst för dem:

• En stor faktor i ditt val av ras av kyckling är behandlingen av där du bor. En liten trädgård mitt i staden är inte precis perfekt för blomstrande kycklingar. Inte heller är en liten coop. Planeringen måste ses när man bygger på coop, eftersom detta är hönan hem och den plats där de kommer att tillbringa den mesta tiden.

Helst för någon kyckling, bör en stor trädgård att vara ett inslag i ditt hem, så att hönsen att röra sig fritt. Klimatet där du bor också kan utgöra ett problem. Om du är nära ekvatorn, tenderar det att bli varmare, och om du bor om det eller under det, blir det svalare.

• Om det är ägg du är ute efter, de Pekins och Silkies är dina killar. Renrasiga kycklingar tenderar att vara mer sköra och benägna att sjukdom än de som har korsning, så om du letar efter en bra ras, att korsa en Silkie och en Bantam har rapporterats som en av de bästa raser av kyckling du kan få, eftersom de är tysta laid back.

Om du bara efter billiga äggläggningen, så ska du välja Livorno. Inte lika söt som andra kycklingar, de är billigare metod. Men vissa uppfödare har rapporterat dem som är överspänd.

• Vissa människor är inte efter kycklingar för sina ägg, och om du är en av dem, än Cochin Bantam är din fågel. Med en söt disposition, är det ovanligt väluppfostrad. Om du letar efter skönhet, än ett bra val är Americaunanas. Dessa är otroligt vackra på grund av sina fjädrar, som liknar en falk i både färg och hakade näbbar.