din hunds kost bör du undvika att matrester

En hunds kost bör inte innehålla några matrester. En hunds näringsbehov är inte samma sak som en vår. Ja vi äter några av samma saker, men utfodra din hund matrester är ett av de största misstagen du kan göra. En hunds kost behöver inte alla tillsatta ingredienser som vi lägger in i våra egna måltider.

Människor har ofta har problem med vikten som fetma. Jo en hund kan ha detta problem också. Om din hunds diet innebär mestadels matrester, då är chansen att din hund inte kommer att behålla en hälsosam vikt. Även ett par pounds över vikt kan göra en stor skillnad i kvaliteten på hälso-och längden på ditt husdjur liv.

När du har en hund som inte är till särskilt vad den äter, kan det vara mycket lätt att låta ditt husdjur bli din sophantering hemma, men egentligen är detta en mycket dålig idé. Vissa livsmedel vi äter kan skada din hund och därför bör aldrig betraktas som en del av din hunds diet. Vindruvor är ett exempel, har druvor varit kända för att orsaka allvarliga problem för hundar. Kycklingben kan också vara ett problem för din hund. Stora mängder av choklad kan vara mycket farligt om det tillåts i en hunds diet.

När din hunds diet är inte det bästa du kan ge det, då ditt husdjur resultat kommer att bli större i storlek, lukt och kladd. Du kommer att se fördelarna med att välja en hälsosam kost för din hund, eftersom du kommer att märka att ditt husdjur är friskare och gladare.

Det är de udda tillfällen då ett komplement eller behandla från köket kan vara okej att använda, men aldrig i överskott. Du bör prata med din veterinär om användningen av hälsosamma mellanmål för din hunds diet. Många veterinärer rekommenderar att du ger ditt husdjur isbitar eller bitar av morot till mellanmål på mellan det vanliga utfodring gånger. Genom att ge ditt husdjur dessa hälsosamma alternativ till människor mat ger dig chansen att välja rätt hälsosam och näringsrik mellanmål för din hunds diet.

Nästa gång ditt husdjur börjar kollat ??din mat, vad du behöver göra är att omdirigera det uppmärksamhet. Använd inte dina matrester. Istället ger din hund en uppfriskande isbit att mumsa på. En baby morot kommer att hålla din hund glad och få dig att må bra om de rätta valen du har gjort för näringsvärdet i din hunds diet. Om du följer dessa steg kommer du att veta att du är ditt husdjur en hög kvalitet.