Dog Bark utbildning – 5 tips för lugn och ro vid sista

Dog bark utbildning kan stoppa överdrivet skällande. Okontrollerad galen racketen är problemet. Alla hundar skäller, men när en hund bara yaps om och om något har att ge. Försök med dessa tips.

Ett. Titta och lyssna.
Det bästa sättet att börja lösa en skällande problem är genom att titta på din hund noga. Genom att spendera lite tid bara tittar, kanske du kan se en anledning till allt oväsen. De bästa långsiktiga lösningarna kommer från en bra idé om varför skällande är utom kontroll.

2. isolering?
Hundar kräver ofta mer interaktion med människor än ägare tror att de gör. En hund är en social nötkreatur och bara långa perioder ensam kan producera massor av buller. Kan du ändra placeringen av kenneln eller bara ordna mer tid med ditt husdjur? Tristess fylls ut med buller. Stoppa tristess och racketen nivån kan sjunka.

Tre. Energi att bränna.
Många hundar har otroliga mängder energi. Oförbrända energi blir kanaliseras till buller. Öka träningstiden för din hund och buller kan gå ner. Bara att ha en större penna är inte svaret heller.

4. Är du tränare eller utbildad?
Är du en som är utbildad? “Bark” och du kommer. “Bark” och du ger ett huvud pat. “Bark” och du ropa ut genom dörren. Har du tränat din hund att skälla genom att belöna skällande med lite action hunden gillar? Belöna skällande och du får skälla.

Fem. Vad sägs om en krage?
Om allt annat misslyckas, prova en anti bark krage. Det finns flera olika utföranden. Alla administrera några obehagliga konsekvens att skälla. Om hunden slutar skälla, slutar dåligt. Dessa enheter är bara verktyg och vara säker på att du har tittat på den verkliga orsaken innan en krage. Ibland kragar fungerar inte heller.

Dog bark utbildning kan få lite lugn och ro tillbaka i ditt liv. Om du kan följa din hund för den verkliga orsaken till skällande, kan du göra några förändringar och hjälpa ditt husdjur vara tystare och mer innehåll. Du kan spara ditt förnuft också.