Du kan ge din katt en naturlig katt kost

Om du vill vara säker på att din katt kost är korrekt och att med det du ger din katt med all den näring de behöver, men vill undvika de mer vanligt valda, kommersiella produkter som är ute och istället hålla sig till en helt naturlig katt diet, bör du veta att det finns en hel del olika alternativ som finns för dig här.

I själva verket kommer du att göra mycket bättre för din katt genom att ge dem en naturlig katt diet, eftersom de bästa dieter för katter är naturliga, som kommer så nära möjligt som den kost som de skulle äta i världen.

Anledningen till att fetma är upp bland djur, särskilt i USA, är att precis som vi är med oss ??själva, vi övergödning våra husdjur och som ett resultat de blir överviktiga.

planering

När du försöker att planera din naturliga katt diet, vet att katter är naturligt köttätande och har en hög proteinhalt krav. Den klassiska naturliga katten kost bör bestå av ca 60% protein, vilket bör bestå av ekologiskt köttfärs, råa eller kokta ekologisk kyckling, ägg en gång i veckan, om så önskas, liksom några kokt fisk eller annat kött som kalkon, kanin, eller orgel kött.

Säden i kosten bör vara ca 20%, och cirka 20% av kattens kost bör bestå av grönsaker som kan vara allt från lätt ångkokta broccoli, morötter, zucchini, blomkål, majs eller andra grönsaker som du hittar din katt tycker.

Istället för att mata dem högförädlade och konstgjorda livsmedel, som består av onaturliga ingredienser, såsom sojamjöl, konstgjorda färgämnen och aromer och skadliga konserveringsmedel, genom att ge dem en naturlig katt diet du kommer att göra dem en värld av bra och kommer snabbt att se hur mycket av en förbättring görs i termer av deras hälsa.

Det finns mycket mer att du bör göra om du vill vara säker på att din katt är i optimal hälsa, och mer än något detta avser att utöva. Naturligtvis kan du vanligtvis inte kan bara knyta ett koppel till din katt och ta dem utanför för en promenad som du gör med en hund till exempel, men det finns andra saker du kan göra för att se till att din katt är att få en anständig mängd utöva.

Köpa dem leksaker till exempel är en bra idé eftersom de kan leka med dem runt huset, eller köpa dem en katt löpband.