en billig hönshuset-4 saker du inte har råd att förbise

Återbetalningstiden för att bygga din egen hönshuset är många och i denna artikel kommer jag att titta på 4 faktorer som du måste tänka på. Dessa faktorer inkluderar försvaret av fåglarna, storleken på coop, det skydd som den ger kycklingarna och dess utseende. Denna artikel kommer att titta närmare på dessa faktorer och låter dig att bygga den bästa billig hönshuset för dig.

faktor 1 storlek
Storleken på din coop kommer att bestämmas av antalet fåglar som du vill. Det är bättre att göra ett misstag på den större storleken som fåglarna kommer att ha tillräckligt med utrymme för att säkerställa deras komfort och produktivitet.

faktor 2-rörliga eller fasta
Du kan vara nöjd med en bärbar coop som gör att du kan flytta runt för sanering ändamål och om du tror att fåglarna kommer också att vara familjens husdjur.

faktor 3-skydd
Robusthet i din coop och dess förmåga att överleva rovdjur är en faktor att beakta allvar och uppförandet av en defensiv staket runt coop kommer att vara nödvändigt i vissa lägen.

faktor 4-utseende
Utsidan av din coop kommer ibland att vara en viktig fråga beroende på din ort. Många människor på landsbygden kommer inte att vara alltför särskilt om detta men för staden eller stadsbor måste du tänka på detta och det kommer på dina kostnader.
Att bygga en billig hönshuset finns det andra faktorer som du behöver tänka på, inklusive sourcing rätt material och en bra uppsättning av planer och instruktioner.