en perfekt hund säng, en livlig hund

The Dog Pedic säng är saken din hund drömmer om, men inte alla drömmar. Vi kommer att göra sina drömmar förvandlas till en verklighet för hundar alla i hela landet.

DogPedic är en ortopedisk säng för din hund som ger ditt husdjur med en otrolig nätter avkoppling. Det är förvånande hur mycket mer sprallig och full av liv våra hundar blir när de börjar tupplur på en DogPedic säng.

Resultaten talar för sig själva! Alla hundar verkar älska sängar Dog Pedic. I själva verket har vi inte en gång stött på en enda hund som inte vill sova på en hund Pedic säng, det är helt enkelt det fantastiskt.

Fundera på det, skulle du vara jämförelsevis på en bekväm säng som känns roligt varje ögonblick du bestämmer, eller skulle du vilja ta en tupplur på kyliga obehagliga våningen, en gammal sliten kudde, eller en smutsig upp gammal filt? Naturligtvis skulle du välja den stora comfy bed, och det gör våra hundar!

Du hör ofttimes individer som uttrycker hur värdefullt det är att fånga en god natts sömn om du vill vara frisk och vakna produktiva, och det samma gäller för våra omhuldade husdjur. De behöver ett bra ställe att vila precis som vi gör!

Och det är anledningen till att vi har fått en DogPedic säng Ortopediska hund vill att våra husdjur att vara lycklig och frisk precis som vi vill vara livlig och frisk oss.

The Dog Pedic är en sömn system som har fullt stöd för kroppen och ultimat komfort för sällskapsdjur i alla storlekar. Vi har gjort DogPedic i 3 olika storlekar för att passa alla storlekar av hundar.

De DogPedic sängar har skapats med två typer av skum. Ett stöd skum som är närvarande för att stödja den totala vikten av ditt husdjur medan den sover, och ett skikt av bekväm minne skum som formar till ramen på ditt husdjur för den mest enastående komfort att någon hund någonsin har upplevt.

Skummet är omgiven av en vattentät liner som skyddar mot de smutsiga fläckar, lukter och allergener som ofta förknippas med hundar och oerfarna valpar som inte riktigt lärt sig “reglerna” ännu.

Den DogPedic innehåller också en mild mocka omslag som du kan maskinen tvätta för att hålla rent, och det har fått en halkfri greppvänlig undersidan så det inte kusten bort från dennes område.

Den DogPedic håller din hund tempererade och bekväma hela kvällen lång, och den stöds av en livstids garanti, så du behöver inte vara orolig för att behöva ersätta den med några månaders mellanrum.

Vi är säkra på att ditt husdjur absolut kommer att älska sängen Dog Pedic och lovar att du kommer att märka din hund njuter mest otroliga sömn av det liv varje ögonblick det sover på en DogPedic säng.