enkla tips om hur man huset träna en valp

En valp är osannolikt att marken sin egen vila och lekplats, så lådan är ett bra sätt att lära honom att hålla den tills du tar honom till ett specificerat område för att göra affärer.

Detta kommer att lära honom kontrollen över sina kroppsliga funktioner och skapa ett intryck av att han skulle göra bara hans verksamhet i den angivna platsen.

Var noga med att inte låta valpen gå för länge i lådan, eftersom han kanske behöver gå till badrummet och om han inte släppa ut kommer att kunna lite annat men gå i lådan.

När detta har hänt, kan du finna att han börjar att göra detta mer och mer, och det kan bli svårt en vana att bryta med.

Saker du kan komma ihåg om lådan utbildning:
Tvinga inte det: Aldrig har du försökt att rusa till lådan utbildning, annars kommer du att göra det svårare för ditt husdjur. Det kan ta din hund ett tag att få användning för det, och du bör ha tålamod och förståelse med honom.

Övervaka tid: Backen är inte tänkt att vara platsen där din hund tillbringar all sin tid. Det är inte ett alternativ för ansvarsfull hund vård eller din varma sällskap.

Att ha en hund är onödigt om du kommer att sätta honom i en bur hela dagen medan du arbetar, hela kvällen medan du äter middag och få huset städat, och hela natten medan du sover. Lådan ska användas och när du behöver det, och inte som en permanent åtgärd för att hålla hunden under dina fötter.

Noggrann med valpar: När du använder lådan för din valp, minns att hon måste befria sig ofta tid. Du bör låta henne och ta henne till hennes angivna området runt en gång per timme för att undvika olyckor inne i lådan.

Inga Halsband: Se till att du tar hans krage innan du sätter honom i lådan, annars kan du orsaka en kvävningsrisk.

Gör det bekvämt: Din hund ska se lådan som säkert område, en säker plats i stället för sina egna. Så, syftar till att göra så bekväm som möjligt, med en leksaker, filtar och allt annat som gör att hunden känner sig mer avslappnad hemma. Mer så, kom ihåg att din hund behöver alltid tillgång till färskt vatten så se till att du gör avsättning för vatten alltid.

Använd den inte som ett straff: Din hund ska aldrig skickas till sin bur som en form av bestraffning. Du bör också se till att hon inte blir trakasserad av någon medan hon är i sin bur. Kom ihåg att du vill ha henne låda för att verka som hon säker himlen.

Använd inte en begagnad en: Du kommer att ha mer en bättre chans att få din hund att framgångsrikt använda en låda om det är helt ny. En begagnad låda kommer att bära den kvarvarande lukten av sin tidigare användare, som din hund kommer förmodligen inte gillar.

Du kan besöka länken nedan om du behöver mer information om hur du hus träna din valp och andra hund lydnad utbildning relaterade tips.