fågelbordet tros locka mer än fåglar

Precis som namnet antyder, är en fågelbordet en enhet som är placerad utomhus i syfte att fördela mat för fåglar. Den ultimata framgången för en fågelbordet bestäms av dess placering, vilka typer av utsäde tillhandahålls och utformningen av mataren själv.

Till att börja med måste en fågelbordet vara tillräckligt stor för att rymma de närliggande arter. Fåglar behöver för att kunna komma till fröna lätt om de ska fortsätta att använda fågelbordet. Dessutom bör mataren placeras någonstans bekvämt och lättillgängligt. De flesta fågelholkar är belägna i ett träd som fåglarna är kända för att täta.

Den typ av fågel som du vill locka slutändan kommer att avgöra vilken typ av mat som du tillhandahåller på fågelbordet. Till exempel, medan de flesta livsmedel görs i form av frön, kolibrier föredrar flytande näring. Detta är en mycket viktig distinktion som fågelholkar är skapade för fågelskådning och, utan riktig mat, kan det inte finnas några fåglar att titta på.

Många människor runt om i världen njuta av fågelskådning och en del även spela in sina erfarenheter på video. Vissa individer använder webbkameror, medan andra använder en vanlig videokamera för att fånga sina fåglar på film. Var inte förvånad, men om du råkar fånga en ekorre på video. Dessa små varelser är kända för att hjälpa sig själva till innehållet i en fågelbordet och inte ens så mycket att äta maten, utan snarare för att bära bort den och förvara den någon annanstans. Det finns dock ett antal tillverkare fågelbordet som skapar sina produkter med hopp om att avskräcka ekorrar från att svepa alla fröna. Detta kan innefatta en hopfällbar fågelbordet om något tyngre än en fågel ska börja mata eller en som ger en smärre chock eller snurrar kasta ekorren en bit bort.

En fågelbordet är lätt att hitta på någon detaljhandeln eller webbutik, men de många valmöjligheter kan göra beslutet svårt. I slutändan kommer storleken på mataren och dess utformning är det viktigaste.

Ofta är det mest effektiva sättet att hålla en ekorre från en fågelbordet för att ställa ut en ekorre feeder. Majs och bär är bland de livsmedel som kan intressera en ekorre och kan hålla honom / henne sysselsatt så att inte störa fågelbordet. Dessa varelser, själva kan lägga en hel del nöjen och fåglar får finna sig att dela rampljuset så många fågelskådare vänder mot titta ekorrar, liksom.