fågelburar – ett hem för dina befjädrade vänner.

Bruket att hålla fåglar går tillbaka hela mänsklighetens historia. Folk har länge velat behålla de vackra varelser som husdjur, men eftersom de kan flyga var burar som behövs för att hålla fåglarna innehöll.

Fågelburar är vanligt i många hushåll. De är traditionellt en lång hållare av mässing, tillverkad av flera stycken av tråd bundna tillsammans med en solid bas och en dörr. Det sätt som de horisontella och vertikala staplar skapa ett nät ger fågeln en yta att klättra med sina lättrörliga krokliknande fötter. Den traditionella bur har en abborre i centrum, en enkel tvärslå att fågeln kan sitta på, och golvet i buren är fodrad med något som sandpapper som lätt kan ändras på grund av det faktum att fåglar fäller en massa fjädrar och skapa mess.

Det finns en mängd moderna fågelburar, några mycket stora i storlek. De har oftast en eller flera sittpinnar och är lätt bärbar. De större burar kan vara flera meter hög och bred, med plattformar, stegar och utsmyckade mönster. De kommer ibland kommer med en inbyggd i frö och vatten hållare som lätt kan fyllas på, men dessa kan köpas separat.

Du kommer förmodligen vill lämna en bur med en mängd olika leksaker för att hålla din aviär vän glad. Det finns ett enormt utbud som finns, linor som kommer i olika längder och knutar, akryl former, mobiler, bollar och klockor. Det är viktigt för de mer intelligenta arter av fåglar som papegojor eftersom de blir lätt uttråkade.

Vissa känner att fågelburar är inhumant, fånga en varelse i en liten avgränsa, effektivt fängsla den. Detta är roten till metaforer som jämför fågelburar till fängelser. Ett alternativ som ger fåglarna mycket mer frihet är en voljär, i grunden en mycket stor bur storleken på ett skjul eller och med så stor som ett hus. Voljärer vanligtvis används av djurparker och kan innehålla flera fågelarter, växter, träd och insekter, vilket skapar en slags naturlig miljö och gott om utrymme för fåglarna att flyga.