fågeln ikonen kommer alltid att vara en del av samhället

Ta en stund och fundera över de roller som fåglarna har spelat i vår historia. De har vördad som gudar, som en form som gudar tar, som en budbärare av fred och så mycket mer. Fågeln har spelat en stor roll i många klassiska skönlitterära verk, filmer och musik. De är mer än bara två ben, bevingade vilda djur som kommer att ta mat ur dina fågelholkar.

Deras graciösa förmågor och angelägna sinnen har satt dem åt sidan från många arter i djurriket. Mänsklighetens första erfarenhet med sådana arter som ikoner går tillbaka till tiden för egyptierna och deras religion.

För de gamla egyptierna fågeln var mycket betydande. Det var så viktigt eftersom Horus, son till Isis och Osiris, var avbildad som en man / falk. Under hela Egypten han dyrkades eftersom han höll herravälde över solen och månen. En av de största bedrifter som Horus åstadkommit var besegra Set, gud stormar, kaos och öknen. Folk kunde vinna Horus gunst genom att dyrka honom och hylla tinningarna.

Exotiska fåglar som falken har alltid hävdat mänsklighetens uppmärksamhet. Vilda fåglar är en symbol för frihet. De seglar genom luften utan herrar och göra som de vill. De kan inte riktigt tämjas. Även de som använder falkar och hökar som spel och kära vet att dessa fågelarter kan vända ond och oförutsägbara om de inte behandlas på rätt sätt och välutbildade.

Det kan ta år för en falk eller en hök som skall gentled. Kanske det är därför du inte ser många människor som försöker att äga dessa husdjur. Under medeltiden var det vanligt att herrarna att bli falconers.

En fågel ikon eller symbol kommer alltid att vara en del av samhället. Det fanns även en låt skriven om denna graciösa djur. Beviljas det är en ganska humoristisk låt som tenderar att fastna i ditt huvud, men det är fortfarande en fest favorit och barnen älskar det. “Fåglarna Ordet” nyligen har sett på “The Family Guy.”

Och vem kan glömma att “fågeln” är en gest av obscenitet i större delen av världen. Det får inte vara en som vilda fåglar eller tama fåglar vill förknippas med sina arter, men det är här för att stanna. Vår fascination med sådana djur kommer att fortsätta och blomstra eftersom fler människor blir intresserade av fågelskådning turer eller ens historien om fåglar.