farliga hundar och oss hund statistik biter

Hund attacker och biter är ett stort folkhälsoproblem i hela världen. I United State of America, har det varit märker att hundar biter mer än fyra miljoner människor varje år, vilket ibland leder till dödsfall.

I ett nummer av Wilderness och miljömedicin (2009, 20:19-25), Ricky Langley från Avdelningen för folkhälsa i Raleigh, publicerade North Carolina en viss artikel som han har rätt, mänskliga Dödsfall härrör från hund attacker i USA? , 1979-2005.?

Hund biter statistik är lärorikt. Under de forskade åren, fanns det i genomsnitt 19 dödsfall varje år från hund attacker. Det antecknades att män och barn yngre än 10 år hade den högsta frekvensen av död från hund attacker, med Alaska rapporterar den högsta dödligheten. Antalet dödsfall och dödligheten hund attacker verkar vara ökat, det är för något annat skäl än att det finns fler människor och fler hundar, både i absoluta tal och i närhet.

Det är bra att vara en hund älskare [vän av hundar], men du bör vara medveten både som ägare och som en akutläkare som hundar ibland bita människor, även med allvarliga konsekvenser.

Här är vad hundar biter kan orsaka: Förutom att orsaka dödsfall, kan det orsaka missbildningar, morbid skador, och både systemiska och sårinfektioner. De flesta hundbett kommer normalt från inhemska raser, snarare än vildhundar.

Men dock inhemska raser ibland upp för sin kamp och attack potential. Nu när människor kommer i kontakt med dessa djur, kan mötena bli hård och oförutsägbar. Vidare kommer även vänliga eller bekanta hundar bita i de flesta fall när de blev hotade på ett antal olika sätt.

Hur man kan stoppa alla dessa från en hund? Först och främst bör du veta är, är förebyggande av största vikt, därefter följt av personens vetskap hur man bäst kan försvara sig om det angrips. Medan icke-provocerade attacker är vanligast, och kanske är så svåra att förutse och undvika, kommer provocerade attackerna inträffar inte frånvarande på provokation.

Och barn inte bör vara exklusivt från detta, eftersom barnen i synnerhet kan oavsiktligt provocera husdjur? S attacker genom att reta djuren eller ser ut att vara under flygning. Slippa en hund attack kräver ofta ett vapen eller fördjupad kunskap om hur man kan avvärja en aggressiv handling från en större, eller förvisso starkare, djur. Om en hund beter sig aggressivt eller konstigt, bör det undvikas och, om möjligt, rapporteras till myndigheter djur kontroll.