förbereda ditt husdjur för vintern

När vintern kommer på i full kraft, spänne vi förbereda våra hem, bilar och liknande för att hålla värmen under de kommande låga temperaturer. Du bör också förbereda ditt husdjur för den kommande svalt väder.

Vi tenderar att tänka på våra husdjur som härdiga varelser. De klarar kyla, vatten, snö och liknande utan några hälsoproblem. När allt, de var en gång vilda djur, eller hur? Nåväl, vi brukade bo i grottor också, men du ser inte mig att tillbringa tid ute i elementen. Samma sak gäller för dina husdjur. Bara för att de är djur betyder inte att de automatiskt kan hantera vinterväder.

Om du håller en hund utanför, måste du göra en del efterforskningar. Inte alla valpar kan hantera det kalla vädret. Leta upp din ras på nätet eller fråga en veterinär om hur du ska ta hand om valpen under vintermånaderna.

Även om din valp klarar vistas ute i kylan, bör du vidta vissa grundläggande åtgärder för att göra det bekvämt för dem. En hund hus är ett måste. Se till att stänga av den så att öppningen i fronten inte är vänd mot vinden. Vinden kan släppa temperaturer avsevärt, så hjälper din valp ut. Försök att hålla huset något från marken för att undvika problem med regnvatten översvämningar det. Också, sätta en filt i så din valp har något att sitta på som inte är iskallt som golvet.

Hålla valpar aktiv är en annan nyckel till att hjälpa dem genom vintern. Vi tenderar alla att spänna ner för vintern, men din hund behöver för att hålla formen. Kasta en boll runt gården. Om det är för kallt, ta valpen in och spela i hemmet eller garaget. En hund i gott skick är en hund i god hälsa.

För dig med katt vänner, kan vintern vara inte en utmaning. Vissa huskatter helt enkelt inte kommer ihåg årstidernas växlingar alls. Om du har en katt som gillar att få utanför, dock måste du ta några steg för att hjälpa dem genom vintern. Den största frågan av katter är tristess. Ge din katt något att göra. Garnnystan, leksaker, matare fågel och liknande är alla värda en go. De kommer att hålla katten upptagen och låt det motion. Kom ihåg, är en uttråkad katt Griniga och sannolikt kommer att göra ett antal på några av dina möbler.

Uppenbarligen finns det många andra typer av husdjur. Det viktigaste med de flesta av dem är att hålla dem bekväma i förhållande till värme. Se till att forskning deras behov så att du inte har en tragedi mitt i vintern.