hålla en spindel som husdjur

Spindlar kan verkligen vara roligt att studera. De rör sig om ohörbart och är kända för att överleva bra i många typer av miljöer. Underhåll är också inte mycket besvärliga eftersom de är vanligtvis rena och inte överge mycket oreda. Dessa står för den spirande popularitet förtroende spindlar som exotiska husdjur.

Men eftersom spindlar i allmänhet ses som lite underhåll husdjur, ägare vid periodens krasch att medge att tilltalande vårdnaden av dem är, i sanning, inte så enkelt. Det finns fortfarande många kläder att överväga. Således bör ha spindlar som husdjur som en produkt av magra inspirera deras popularitet inte vara logiska. Du måste också komma ihåg att, precis som i att ta oro för andra typer av sällskapsdjur, är en hög omsättning av ansvar svårt.

Om du är en första gången säljaren, skulle det vara klokt att välja sådana som varken är bräckliga eller förrädisk. Fågelspindlar som chilenska ros, mexikansk Redleg, och Costa Ricas Zebra hör hemma i den här klassen. Deras trots inte är mycket skadligt utan är i stället parallell med den för bina. Styrka av hat är en av de viktiga saker som du måste se i början av din jakt på ett exotiskt husdjur spindel. Mild mjälte kan ge betydande ångest. Hår på deras mage är jämnt skadliga eftersom de kan kasta det i stunder av fara och stress och kan utifrån irritation och stor fara när de kommer in i ögonen. Du har många alternativ, men i allmänhet, fd att förvärva varumärket, måste du bill med din regionala regeringen om det finns riktlinjer som reglerar sådan.

Att svära sin lämplighet för att bli husdjur, måste du mode ett område som noga efterliknar deras naturliga livsmiljö. Det behövde inte vara flott eller luftig som en minimal terrarium kan vara tillräckligt. Du också behöver inte oroa dig om att ge dem kompanjoner av samma art som dessa regelbundet inte efter socialisering. Med karaktär, de är också glupska därför de kan bara sluta äta sin kamrat även om det är en kollega spindel. Vad du behöver för att kontrollera är det område som spindlar är goda klättrare och de kan tydligt överträffa genom små hål eller sprickor. De kan rinna om deras territorium låsa tillräckligt.

Med spänning spindlar är verkligen inte så lätt. De förtjänar poäng precis som alla andra djur. Samtidigt måste man också skydda manuellt från eventuella byte som de kan orsaka. Sammantaget måste förvärvet vara ett resultat av förnuftig undersöka och omtanke.