hålla höns i hemmet är inte svårt när du vet de grundläggande stegen i att ta hand kycklingar

Kycklingar kan hållas på en liten plats i ditt hem, även på bakgården. Det finns inget behov av att skapa ett särskilt område för dem att föröka sig i, för att hålla höns i hemmet är den vanliga inställningen när det gäller att behålla dem. Det är relativt lättare att ta hand om kycklingar jämfört med andra typer av djur som ger produkter redo att säljas.

Att hålla höns i hemmet behöver inte vara tråkiga. Allt du behöver göra är att ha en liten hönshuset, en som hålls rena och ger tillräckligt med utrymme för kycklingarna. Färskt vatten och mat ska alltid finnas lätt tillgänglig för kycklingar. Det betecknas måltiderna där du kommer att mata hönsen, men mellan dessa små portioner mat måste vara närvarande för den hungrige. En av de fördelar som du håller höns hemma är att du kan experimentera med sin kost genom att ge dem bitar av den mat som finns för dig. Kyckling spillning måste också ständigt rengöras från coop för att upprätthålla en hälsosam miljö.

Den sanitära villkor för din hönshuset måste följa gemenskapens regler om uppfödning fjäderfä. Om fel uppstår kan leda till att du blir tvungen att kasta bort dina kycklingar. Se till att du känner till reglerna och följa dem lydigt.

När hålla höns hemma, ibland du tror att ett mycket litet utrymme som är tillräckligt omsluter dem kommer att göra. Du måste dock ta sig i akt för deras behov av att repa, picka och abborre. Det finns inget bättre än dem känna sig bekväm i sin omgivning. En annan viktig sak är att komma ihåg att inte bur dem, annars kommer de att känna sig stressad och kommer inte att bli frisk. I linje med sitt hälsotillstånd, måste du alltid kontrollera upp på dem och se efter om någon av dem är sjuka. I fall det finns sjuka hönor, separera dem från gruppen omedelbart och behandla sin sjukdom för att förhindra ytterligare sjukdom i coop.

Förmodligen en av anledningarna till varför du håller höns hemma är äggen som de ger. Det finns kycklingar som är territoriellt med sina ägg, och deras område, men man måste se till att du närmar coop lugnt. Inte hota dem med aggression.

Viktigast måste du göra dem säkra i sina coops. Rovdjur som hökar måste hållas borta från dem så att de förblir lugna och friska. Parasiter måste alltid kontrolleras innan de angripa alla.