hitta rätt bark krage för din fyrbenta vän

Om du hittar dig själv bli generad och frustrerad över din oförmåga att hålla din hund från att skälla och irriterande grannarna, då är det nog dags för dig att leta efter en bark kragar Portland företag som kan hjälpa dig att hantera de skällande vanor din fyrbenta vän . Vissa människor kanske tror att bark kragar är grymma och kan skada din hund, men så länge du väljer rätt bark krage för din specifika hund då du inte behöver oroa sig för att orsaka dem skada. Här är några saker som du bör göra när du letar efter rätt antiskall halsband.

Du bör först räkna ut vilken typ av bark krage som du tror kommer att fungera bäst för ditt husdjur innan du köper en slumpmässig bark krage från en bark kragar Portland företag. Du kanske blir förvånad över att upptäcka att det finns mer än en typ av mekanism som används i bark kragar. De vanligaste och mest kända typer av bark kragar använder elektrisk stöt för att skrämma en hund och hålla den från att skälla. Denna chock kommer inte att skada din hund så länge du väljer en krage och en inställning som är lämplig för den storlek och typ av din hund, men det kommer att irritera din hund till den punkt där den ska börja att undvika att skälla eftersom det spelar ‘t vill uppleva den obekväma chockerande sensation.

Om du föredrar att använda en annan typ av metod för att styra skällande vanor din hund, då du kan vara intresserad av att köpa ett ultraljud bark krage istället för en elektrisk chock krage. Istället för att orsaka en obehaglig chockerande känsla, avger en ultraljud bark krage en obehaglig, högfrekvent ljud varje gång din hund skäller. Detta ljud kan inte höras av människor, men det är ganska irriterande att hundar och kommer vanligtvis få dem att sluta skälla för att undvika ljudet.

En annan typ av antiskall halsband som är tillgänglig från de flesta bark kragar Portland företag är citronella krage, som frigör en citrus doft som hundar inte kan stå. Några av dessa kragar gör också ett väsande ljud som en extra varning för hunden innan de spruta doften. Så småningom din hund ska lära sig att sluta skälla på ljudet av väsande ljud för att undvika den obehagliga lukten.