hjälpa den försvunna kattungen hittas

Det finns tillfällen som vi kan se en herrelös katt vandrade runt kvarteret och klättra över bilarna. Ofta dessa kan verkligen reta gallfeber oss – men vad sker när en av dessa katter har en krage? Detta är ett tecken på att de har förlorat sin väg och någon runt kan vara att försöka hitta dem. Det innebär att du måste hitta bättre sätt att föra dem tillbaka till den oroliga ägare.

Det allra första som du behöver göra är att sätta dem i ditt eget hem eller åtminstone in i garaget eller slutna veranda. Du måste se till att de inte bita eller klia dig. Vem vet hur länge de har förlorat och vilken typ av problem de kan ha ingått.

Erbjud dem lite mat och vatten så att de skulle vara väl utfodras. Detta kan också få dem att må bättre om du tar dem i ditt hem eller ens få någonstans bredvid dem. Bara göra vissa att inte presentera dem kattNip av något slag. Det är möjligt för dem att få galna på något som liknar detta.

Därefter måste du ställa upp enkla skyltar runt kvarteret och staden som du bor i. Sätt upp en bild på katten och ditt telefonnummer. Berätta för dem att du försöker hitta ägaren – men inte sätta din adressbok ner. Det är aldrig en säker sak för dig att göra. Försök att söka på kragen för att vara säker på att det inte finns något nummer eller adress på den.

En borttappad eller hittade katten är inte alltid en enkel sak att återvända. Om ingen ringer upp efter ett par veckor kan du hålla katten. Om detta inte är ett alternativ än ger den till din humant samhälle eller pundet.