höja bakgård kycklingar – vad de flesta nybörjare inte vet i uppfödning kycklingar när du börjar

Bli inte förvånad, men det finns nu en massa människor som hellre höja sin egen boskap för deras bord. Samma sak gäller för ekologiska grönsaker som lätt kan odlas i trädgården. Detta beror på att de vill se till att den mat de äter är faktiskt färska, ren och frisk så att deras familjer skulle vara säker från eventuella sjukdomar liksom. En populär typ av djur som är lätt att höja och växa är kycklingar. Höja bakgård kycklingar har blivit mycket populär i dessa dagar i flera länder runt om i världen, särskilt i de områden där de flesta människor tycker om ekologisk mat på deras bord. Att höja bakgård kycklingar är relativt lätt eftersom deras behov är enkla och kan lätt erhållas på någon djuraffär. Nedan är de grundläggande guider om att höja bakgård kycklingar.

Om du är en novis på att höja bakgård kycklingar, är den första sak att tänka på när höja bakgård kycklingar typen av hönan som du vill höja eller behålla. Det finns flera märken eller typer av höns som du kan välja mellan beroende på anledningen till varför du vill behålla dem. Om du planerar på att höja bakgård kycklingar för sina ägg så finns det två typer av höns som du kan välja från, full storlek höna och bantam höna. Den full storlek höna lägger större ägg än en Bantam höna. Så om du vill ha större ägg på bordet, kanske du vill köpa fullstora höns för att höja.

Nästa sak att tänka på när man höjer bakgård kycklingar är den mat de äter. Även hönsen generellt äter samma sak, vilket är smulor, pellets och grus, det finns några hönsfoder som är avsedd för vissa typer av höna. Till exempel, äggläggning typer av höns äter en annan uppsättning av pellets från kött typ av höns. Anser denna information såväl innan du köper ditt foder från djuraffären. Om du fortfarande inte säker på vad man ska mata din kycklingar, skulle det vara bäst att konsultera en veterinär så att du inte gör misstaget att mata dem med fel typ av hönsfoder.

Andra saker som du kanske vill tänka på när uppfödning av kycklingar i din bakgård är deras coop och den plats där de kan springa fritt intervall. Det finns tillfällen när du behöver för att ställa in dina höns lösa så att de kan skrapa på marken och få tillräckligt med motion också. Att höja bakgård kycklingar är en trevlig hobby att ta upp som så småningom kan leda till något bra och lönsamt för familjen.