höja gäss 101 – terapeutiska underverk från att hålla gäss i denna fartfyllda värld

I denna fartfyllda värld, bör människor få all den hjälp de kan för att hantera den enorma hastighet och hårda vardagen. Det har varit en hel del olika sätt upptäckts att hantera stress. Vissa titta på film hela dagen under helger, andra dricker, äter, leker och har kul med vänner, andra njuta av en lugn väg resa, medan ytterligare andra tar lektioner såsom konst, kampsport, och matlagningskurser. Även om det kan vara sant att alla dessa är effektiva sätt att hantera vardagens stress som vi alla är vana vid, finns det fortfarande ingen förneka det faktum att verksamhet med Moder Natur är fortfarande det bästa sättet att gå. Lyfta djur för terapi, såsom gäss, är ett utmärkt sätt att utforska denna möjlighet. För mer information om att höja gäss, och hur detta kan påverka dig och din syn på livet, är allt du behöver göra är läsa på.

Precis som dem som brinner för trädgårdsarbete, har människor som har flera års erfarenhet av att höja gäss delade alltid att hela upplevelsen är en terapi. Från det ögonblick de gäss äggen läggs, upp till det ögonblick de kläcks, växa och bli vuxna, det är bara något om gäss som hjälper stressade människor att slappna av. Så om du är en av de miljontals människor som behöver en paus från världens bryta nacken takt, bör du överväga att höja gäss som din stress flyktbilen.

Raising gäss behöver kunskap om vad de äter, särskilt under de gäss tidiga månader. Det är bäst att mata dem med foder som är avsedda för kyckling, men bör endast bestå av 20% av hela måltiden. Proteinhalten utvecklar sina muskler och sin vinge styrka. Den andra delen som du måste veta är att gässen behöver ganska mycket utrymme så att de kan växa till sin yttersta potential. När de är ungefär sex till åtta veckor gamla, är detta den tid då gässen sägs vara estetiskt terapeutiskt, och kan i hög grad hjälpa dig att hantera stress. Att höja gäss är definitivt ett bra val för alla som vill ha ledigt från resten av världen.