holistisk hundfoder – lokalisera rätt ettor

Holistic hundmat som de flesta av dina holistiska livsmedel kan hamna kostar dig mer, men den kvalitet som du hittar kommer att vara ganska lite högre än vad du kan förvänta dig. Men med alla de olika märken som finns där ute, kommer du antagligen att fråga vilken av dessa kommer att vara de bästa tänkbara dem för ditt eget husdjur. Här är ett par tips som kan hjälpa dig välja det bästa för din hundras.

Den första tips som du kan använda är att göra en sökning på Internet för antingen ett forum eller anslagstavla som är aktiv för din hundras. Nu detta kan vara en utmaning, beroende på hundras som du har, men det kommer att vara väl värt det eftersom ett av de forum som jag tillhör försett mig med märken av mat som jag inte ens hade hört talas om innan, men den kibble hade faktiskt rätt protein och andra näringsämnen balans som behövdes speciellt för min hund.

Den andra tips är att överväga att gå till din lokala livsmedelsbutik med ett sällskapsdjur recept bok i handen och se vilken typ av livsmedel holistiska hund ingredienser som du kan hitta i butiken. Med rätt recept boken kommer du att kunna hitta de flesta av ingredienserna på din lokala livsmedelsbutik och kunna börja göra din egen frisk hund mat som kan hjälpa till att hålla dig från att behöva köpa någon extra mat.