hund beteendeproblem

Två av de vanligaste problem hund beteende gräver och stjäla mat från papperskorgen.

Vi kommer att börja med mer gå in gräva. Mestadels hundar gräver för en rad olika skäl, en del gör det av tristess, andra kan försöka fly, frustrerad eller bara för att de älskar att gräva.

Några av hundarna gräver eftersom de bara verkligen gillar att gräva och behöver lite kul och sinne stimulering. Om du tränar din hund för några minuter per dag, kanske du märker att gräva försvinner helt. Försök att träna din hund så att den kan använda en del av den verksamhet som bygger upp inuti. Animera något nytt intresse för din hunds liv genom att introducera honom till några nya leksaker, eller ge en suppleant runt leksakerna han nu använder för ny, sedan byta dem tillbaka en vecka senare. Lägg till lite intresse för din hunds dagliga rutin.

Om du har en hund som bara verkligen gillar att gräva, kan du hitta en win – win situation genom att ge ett litet område i din trädgård för att gräva. Du kan hjälpa din hund att gräva dit genom att begrava mat eller hans favoritleksaker och sedan börjar gräva med honom.

Om din hund gräver på fel ställen, oavsett vad du gör, försöka spraya några återhållande en hund att gräva runt på webbplatsen, där man uttryckligen inte vill att din hund att gräva.

Och den andra gemensamma problem som hundar bryter in i soppåsar. Mestadels hundar är programmerade att ta mat när det erbjuds så gör detta verkligen är naturligt för dem.

Lyckligtvis finns det några ytterligare saker du kan göra för att hantera detta problem. Den mest definierat lösningen är att sätta papperskorgen någonstans där din hund inte kan komma åt det. Göm soporna i ett litet skåp, eller i butiken om möjligt. Om du inte har någonstans att gömma soporna, försöker träna din hund att det inte är ok att bryta sig in i papperskorgen – för att göra detta måste du uppskatta din hund i handlingen.

Ett knep som kan fungera bra i vissa fall är det en fälla skräp. Saldot på några burkar med mynt eller andra föremål som producerar ett högt ljud när den föll till marken. Sannolikheten är stor att din hund kommer att få en sådan skräck när objekten falla till golvet som han kilar!