hund bur

Hund burar behandlas av många människor som ett fängelse eller fängelse men det är inte sant. Hund bur är inte att begränsa rörligheten för ditt husdjur utan det är en plats som är säker och trygg. Utformningen av hund bur för att se ut som hundens hus kommer att förändra tänkandet hos de människor som är av den uppfattningen att hund burar är för straff ändamål där husdjur är satt för att begränsa sin rörelse. Det finns från studier som hunden känner sig trygga när de är i buren och är mycket bekväma. Hundar tillbringar gärna tid att sova i hund bur. Det är tillrådligt att träna valparna i ett tidigt skede av livet att använda hund bur så att han är bekväm med det som han växer.

Cage ska aldrig användas för bestraffning ändamål när din hund är att ha dåligt beteende eftersom din hund kommer att ha varit sjuk-känsla för hund bur och kommer att vara ovilliga att komma in i det. Dog undantagslöst kommer att utveckla sin ovilja att stanna i hund bur. Låsa hundar i burar för straff kommer att göra dem mer aggressiva och kränkande, de kommer inte att lyssna på dig och inte heller kommer de att följa dina kommandon. Dog är en känslig djur och att träna honom för bur utbildningen är att utveckla en känsla av att burarna är säkra ställen att bo. Den huvudsakliga idén bakom att använda buren för din hund är att göra honom bekväm.

När din hund är till mods vistas i hund bur blir det mycket lättare att bära honom från en plats till en annan. Ett av de viktigaste skälen för att utveckla bra attityd för bur är det också. Innan du utbilda din hund att stanna i buren är det nödvändigt att göra buren utrustad med några saker som kommer att lägga till komforten av din hund. En av de saker du bör göra är att placera några filtar att ge mjukare bas på golvet i buren för ditt husdjur att ligga ner. Nästa är att tillhandahålla vatten så att din hund kan släcka sin törst och när den behövs. Dessutom, placera några leksaker för honom att spela. Således storleken på buren bör vara sådan att alla dessa saker kan rymmas i det som dessa saker kommer att göra ditt husdjur ål som han är på säker plats och bur är inte ett fängelse.

Inledningsvis hålla dörren på buren öppen men långsamt hålla dörren nära kort tid. När ditt husdjur finner platsen säker kan du gradvis öka tiden för att hålla dörren till buren nära. Det huvudsakliga syftet med buren utbildningen är att hunden känner sig trygg och säker i stället för att använda buren för straff.