hund bur utbildning info

Hund Burar kan användas för att hemmet träna din hund eller begränsa din hund från att ha kör i kammaren medan du är ute. De är också bra för att transportera ditt husdjur i bilen, om dina är något som min man älskar att hoppa överallt försöker få den bästa utsikten över vad som händer.

Den bästa tiden att börja buren träning är när din hund är en valp, men äldre hundar kan tränas och ta till lådorna ganska snabbt. Du bör alltid introducera buren till ditt husdjur Innan utbildning eftersom detta kommer att bygga en bra grund och bör göra processen enklare.

När valpen introduceras till buren bör du träna dem på följande sätt.

Placera buren i en position som de är vana vid, någonstans de normalt skulle ha tillgång till exempelvis kök eller främre rummet, kommer detta att hjälpa dem lösas i deras miljö.

Alltid hålla buren ren och städad med leksaker i, så att ditt husdjur inte bli uttråkad.

Varje gång du planerar att sätta ditt husdjur i buren bör du ge dem en möjlighet att göra sina affärer utanför.

När din hund har, berömma dem och sedan ta dem till buren, ge dem möjlighet att komma in och sedan stänga buren och lämna.

När du kommer tillbaka och låt din valp ut alltid ta dem rakt utanför och berömma dem när de har gjort sin verksamhet.

Ibland en ung valp kan ha en olycka i buren, inte bråka bara klara upp det, det är inte deras fel och de vill inte att befria sig i sin säng men ibland kan inte hjälpas.

Valpen bör utveckla god blåskontroll ganska snabbt och kan tryggt lämnas ensamma, tror dock inte att ha en låda innebär att du kan lämna dem i det för 8 eller 9 timmar medan på jobbet eftersom det inte rättvist på ditt husdjur.

Hund burar kommer i en rad olika storlekar och det är viktigt att du väljer rätt storlek, om buren är för liten att du hund kommer att vara obekväm, men om det är för stort ditt husdjur får använda en del av det som en toalett som skulle besegra poängen med att ha en hundbur.

För mer information om hund bur utbildning besök vår hemsida som vi har fler artiklar, och har ett komplett utbud av billiga hundburar. Vi kan också ge råd om vilken bur storlekar rekommenderas för specifika hundraser som kommer att bidra till din träning går smidigt.