hund cancerbehandling från en hund tränare perspektiv

Som en hund älskare, en hund tränare, och en bröstcancer överlevande, började jag studera cancer hos hundar. Jag blev chockad över att finna att en av fyra hundar kommer att diagnostiseras med cancer. Lyckligtvis finns det hopp för hundar. Jag ville veta om vad hunden cancerbehandling alternativ fanns tillgängliga och hur effektiva de var.

Kosttillskott studier har visat att hundar svarar bra på kosttillskott. Dessa tillägg kan komma i form av vitaminer och de är lätt ges till hundar.

* Bio-Silymarin – Det är en ren mjölk tistel extrakt. Den stöder leverfunktionen och hjälper till att hålla din hund frisk och stark. Det främjar också ny lever tillväxt för att ersätta gamla celler.
* Immun-Assist – Det hjälper bekämpa cancer, hepatit och borrelia.
* Levolar Forte – Hjälper utjämna blodsockernivån hos hundar.
* Hericium / Lion Mane – Hjälp magproblem och minne.
* Agaricus Blazei Murill – Detta tros vara en av de viktigaste upptäckterna sedan penicillin. Det används för behandling av autoimmuna sjukdomar som cancer och AIDS.

Diet Det finns inga garantier med cancer, har studier visat att hundar svarar bättre än vad människor gör när deras kostvanor förändras. Till skillnad från människor, hundar reagerar när deras kostvanor förändras. Rätt kost gör en skillnad när det gäller att behandla cancer.

Eftersom detta ses ofta i hund-utbildning världen, gör denna mening. Som en hund tränare, jag matar olika hundar olika livsmedel utifrån deras behov.

Jag får ofta frågan vilken hundmat är bäst. Jag måste berätta för folk att det beror på hunden. Jag har ofta att mata mina hundar olika livsmedel eftersom de reagerar olika på livsmedel. Därför, om min hundträning råd säger att hunden mat gör en skillnad i prestanda, så det är bara logiskt att det gör en skillnad i hälsa också.

Utbildning – Det bästa råd jag kan ge någon hundägare är att utbilda dig själv. Jag ger detta till alla mina klienter. Den bästa hund utbildning råd någon kan få är att lära dig allt du kan om din hund. I det här fallet, lär dig allt du kan om cancer hos hundar. Det finns hopp för cancer hos hundar. Det finns hund cancerbehandling alternativ. Du kan göra saker för att göra din hund att må bättre. Ge inte upp hoppet. Du och din hund är ett team. Älska din hund och två av er kommer att få igenom det.

För mer information om Dog Cancerbehandling, v