hund kläder för högskolan eller sportfantast

Vissa sportfantaster kommer att göra något för att främja deras lag eller skola inklusive dressing familjen pooch i kläder emblazoned med symboler och logotyper. Och varför inte? Skanna folkmassorna på en stor skål spel och du kommer att se de största killarna med sina målade ansikten, täckta i skolans färger omgiven av frenetiska fans bär allsköns sportkläder för att visa stöd för sitt lag eller skola. Ingen tvekan många av dessa fans är också hundälskare.

nfl hund kläder

Varje lag i National Football League har sitt team logotyp. Du kan hitta dessa på allt från tröjor och t-shirts till snusnäsdukar, koppel och halsband. Du kan sätta ihop hela kollektionen och ställas in för hela säsongen, ända ner till slutspel.

MLB hund kläder

Baseball fans är lika hängivna sina lag som fotbollsfans är. Major League Baseball (MLB) har även logotyper som har överförts till alla typer av varor, inklusive hund kläder. Förutom de tröjor, t-skjortor och bandana, kan baseball fans ofta hitta hattar laget baseball för sina hundar.

högskola gear

Många hundägare är också akademiker, eller medlemmar av deras familjer. Dressing familjen pet i college färger visar sin lojalitet till sin alma mater. Men college-tema hund kläder behöver inte sluta med bara färgerna. Utslagsplatser, tröjor, koppel och halsband är grundläggande college redskap för de välklädda vovven alumner. Bredda garderob genom att lägga till några college tröjor. För de atletiska damerna, kan du spana runt för college cheerleading kläder för din pooch.

överväganden

Alltid överväga din hund komfort och säkerhet innan de köper din högskola eller lagsporter kläder hund. Rätt passform är oerhört viktigt för säkerhet, komfort och välbefinnande din hund. Kläder som är för snäva och bindande kan vara obekväma. De kan begränsa andning och göra hunden överhettas. Hund kläder som är för lös kan lossna eller orsaka hunden att bli trassligt, höst och möjligen skadas.

Inte alla hundar tar lätt att bära kläder. Om din hund är ovana att bära kläder, börja med en billig plagg och spendera lite tid att låta din hund att anpassa sig till att bära det. Prova den och ta bort den omedelbart om hunden blir upprörd. Om hunden tål kläder, lämna den på i några minuter och sedan ta bort det. Upprepa processen ett par gånger varje vecka tills hunden är bekväm att bära hunden kläder. Då är det dags att ta fram de sporter eller kläder college och njut.