hund trimning respekt för ditt husdjur

Det är en nagel i ögat för att titta på en trasslat pooch. Folk tittar på en smutsig hund med någon respekt eller omsorg. Gränsen mellan herrelösa och domesticerade hundar försvinner här. Vem fel är det? Det är inte djurets fel. Djur bryr sig inte mycket om hur de ser ut. Det ligger i sakens natur att springa fritt och vilt. Så vem är kvar att skylla? Du. Ja du ägaren till det skabbiga lilla byracka. Faktum är ett husdjur hygien reflekterar över sin ägare. En smutsig husdjur betyder oftast en smutsig och lata ägare. Om detta låter väldigt mycket som dig, då är det dags att göra en förändring.

Spara ditt ansikte och gör dig själv och ditt husdjur en tjänst: börja lära sig att borsta djuret. Dog Grooming är inte så svårt som det verkar. Naturligtvis detta beror helt på vilken typ av ras du äger. Husdjur med långt hår kommer att behöva mer underhåll än de med kort hår. Till att börja, alla hundar behöver bada. Använda en tvål formulerade för att döda loppor och fästingar skulle vara bra. Efter skapa ett rikt lödder på sin päls, lämna den på ett par minuter, eller följ instruktionerna på baksidan av sin box. Det blir oftast smutsen av sin hud också.

För sin päls, använd en hund trimning schampo. Detta är för att ta bort smuts från ditt husdjur hår, vilket gör den ren och ge lite glans. Ett balsam kan användas för att göra varje hårstrå glansigare och ge den mer “kropp”. Det lämnar också en doft, oftast citron eller vad frukt du skulle vilja att det luktar. Lukta gott är en av de viktigaste sakerna ett husdjur kan ha. Det gör det mycket mer attraktivt för människor. Ingen skulle täcka sina näsor när deras nära frisk luft. Clipping sina naglar skulle också förbättra sitt utseende.

Med sax korrekt på det päls kan vara nödvändigt, särskilt om du tänker mata en hund show. Styling hundhår är en annan sak. Om du inte har någon kunskap eller erfarenhet om ämnet, försök inte att göra det. Hundar kan ha dåliga hår dagar också, så lämna den till en professionell hundgroomer. Alla hundägare, oavsett erfarenhet, kan använda en borste. Vissa raser kommer att kräva mer frekvent borstning än de andra. Vissa bör endast ha sina rockar borstade medan det är fuktigt. Detta beror på att det skulle kunna göra sin päls tovigt. Överväg forska ordentlig borstning metoder bara för att vara säker.

Med en ren husdjur, ha det inomhus inte kommer att mycket av ett problem. Inbrott djuret fortfarande behövs innan du gör det, men bortsett från att det ska vara okej. Din hund kommer inte att lämna rolig dofter när den lämnar sin viloplats. Du kan säga adjö till tassavtryck på mattan. Baracker av päls kommer att bli en ovanlig syn. Den förlägenhet för att ta ut på promenader kommer att vara borta. För en gångs skull kan du hålla huvudet högt när människor vänder sig för att titta på din välpreparerade hund.