hundar utbildningar kragar

Om du vill styra din hund bättre men vet inte hur man, en hund krage kommer att visa sig mycket användbart för att lösa ditt elände. Hundhalsband ger dig bättre kontroll och ledande förmåga och de är också mycket bekvämt för din hund. De två typerna av utbildning kragar eller grimmor huvud som är mycket populär är den milda ledare och Halti. Både utbildning kragar är mycket nära i sin utformning, men användningen och säkerheten är där skillnaden ligger.

Den milda ledaren har en bättre design som Halti och även låter dig styra och leda din hund mer effektivt. Trots den milda ledare ser ut som en munkorg det är väldigt annorlunda från det. Med en mild ledare du använder hundens nos för att kontrollera sina rörelser. Det börjar bakom öronen och går runt nosen där den är fäst med nylon band under hakan. Det är en mycket enkel design som låter dig styra din hund samtidigt sin komfort.

Den Halti däremot har en betydligt komplicerad konstruktion, vilket väcker farhågor om dess användning och funktionalitet. Trots att den är utformad i linje med den allmänna ledaren är det inte alls lika säkert eller bekvämt för din hund. Många incidenter av nacke och ryggrad skador på hundar har rapporterats efter användning av Halti. Så om du tänker använda denna utbildning krage använda det med yttersta försiktighet.

Den tredje typen är den fronter utbildning krage. Denna krage ser hotfulla men är faktiskt ganska ofarliga. Detta är särskilt lämpligt för större raser som har en tjock hals. Kragen har en mycket enkel princip stiften på insidan av kragen nypa nacken lätt till och hjälper dig att leda din hund i rätt riktning. Den nypa är inte smärtsam eller skadligt. Detta är dock inte en krage som ska användas med hundar som är benägna att dra och rycka när hon gick. Den bör användas som en korrigering verktyg och inte som en konstant krage. Eftersom mycket lite är känt om de skadliga effekter som kan orsakas på grund av denna krage, försök att inte använda det för mycket

Slutligen har du även choken kedjan som är en av de äldre utbildning kragar. Den strypkedja utövar påtryckningar på halsen när hunden drar i kopplet. Oavsett vilken typ av utbildning krage du väljer att få för ditt husdjur alltid rådfråga veterinär innan du använder den. Många kragar som choke kedjan har förknippats med nackskador.

Alltid sätta in en del forskning innan du köper en krage hund utbildning och inte använda en om du är en första gången hundägare om du inte har gott om information om att använda en. Efter allt du är jag säker på att du inte vill tohurt ditt husdjur i processen att få honom att lyda dig.