hunduppfödning, AI hitta den perfekta mate

Om du är ägare av en tik du kanske redan har övervägt frågan om avel. Du kan aldrig vara säker på om din hund, aos livslängd, och genom att låta henne få ungar du kommer åtminstone vara garanterad viss kontinuitet. Utbildning valpar kan vara en svår uppgift, men det är också mycket givande, och du kan välja att sälja något som du don? T behöver. Det är viktigt att komma ihåg dock att avelshundar är inte en lätt uppgift, och du kommer att behöva börja med att hitta rätt partner.

När valparna föds blir det ditt ansvar som uppfödare att ta väl hand om dem. Du kan bli känslomässigt fäst vid några av dem, men du bör inte låta dina känslor för att störa dina planer. Du måste vara beredd på det oundvikliga eftersom förr eller senare valparna kommer att gå till nya hem.

Hantering nyfödda valpar kan tyckas vara en svår uppgift, men först av allt måste du hitta en bra partner för din hund. Helst bör du börja avel din hund när hon är minst två år gammal. Om du startar uppfödning processen när din hund är mycket ung hon inte kan vara mogna nog att ta hand om sina valpar. Innan du börjar avel måste du också se till att din hund har fått alla nödvändiga vaccinationer. Försök att planera dina besök till veterinären så att din hund är redo när den perfekta partnern kommer tillsammans. Om du känner att du kan hantera ansvaret för avelshundar du kan börja leta efter en partner.

Att hitta en partner för din hund kan vara problematiskt beroende på ras du har. Populära hundraser alltid kommer att vara lättare att hitta än de mer exotiska. Du kan börja annonsera i lokala tidningar för att låta folk veta att du, Aore avelshundar. Du kan också kolla in specialiserade webbplatser för information om ämnet. Ett annat enkelt sätt att få uttrycka runt är genom att informera vänner, familj och arbetskamrater som du, Aore letar efter en partner för din hund.

Snart kommer du att börja få svar på din annonskampanj. Du bör ordna att träffa ägaren för att diskutera avgifter eller, och sedan fatta ett beslut om huruvida avgifterna är rimliga. Om avgiften verkar vara överdrivet att du kan prata med andra ägare tills du hittar någon vars avgifter är mer rimligt. Vissa människor tar ut en fast avgift för hunduppfödning, och när valparna föds de har rätt att välja en.

Det råder ingen tvekan om avel valpar kan vara både roligt och givande, men du måste försöka att vara känslomässigt lossnat annars kommer du att hamna känsla ont när det, aos dags för dem att lämna.

Börja avel din hund nu. Titta på alla dina alternativ så att du kan hitta den bästa möjliga mate. Genom att göra din forskning nu kommer du att kunna skörda de ekonomiska fördelarna när det är dags att sälja dina ungar.