hur att disciplinera en hund – se hur snabbt du kan discpline din hund med denna utbildning enhet

Om du vill veta det snabbaste sättet för hur att disciplinera en hund, sedan vad du ska göra just nu är chef över till din lokala djuraffär och köpa en klicker.

Det är rätt min vän. Efter veckor av kämpande med min labrador, Brylow, tänkte jag äntligen ut det bästa sättet att träna och disciplinera honom med minsta möjliga krångel. Klickerträning har varit en uppenbarelse för mig som jag brukade vara skeptisk till denna form av utbildning teknik.

Du förstår, inte så länge sedan, var lite Brylow ger mig en hel del huvudvärk … Tre negativa vanor som fick mig mycket irriterade med honom:

(1) Han gillar att tugga på dukar
(2) Tycker nafsa på mina klackar (Av någon underlig anledning, han bara nyper på min vänstra häl).
(3) Gillar att hoppa på folk. (När han hoppade på min mor-in-law och gav henne en riktig chock! Det var en bra sak faktiskt eftersom jag inte tycker om min mor-in-law. Så jag belönas Brylow tyst).

Iaf, upptäckte jag hur man discpline en hund med klickerträning, och resultaten har varit ganska bra. Åh, och innan du går till djuraffären och få det klicker, se till att du har en exakt plan för utbildning på plats.

Här är några saker som hjälper dig att komma igång:

(1) Under träning, se till att använda kvalitetsprodukter godsaker. De behandlar ska vara något bättre än din hunds dagliga måltider. Få saftiga och mjuka dem så de går ner snabbt sparar värdefull träningstid.

(2) Din klicka noggrannhet ska vara tip-top. Om du känner att du inte kan klicka på exakt sedan sluta träna din hund och jobba på att klicka skicklighet först. Exakt klickande skulle ofta leda till snabbare lärande och anpassningsförmåga för din hund.

(3) Nuvarande belöning så snabbt som möjligt. Detta är viktigt eftersom inte bara det ökar effektiviteten i din träning, det hjälper också din hund plocka upp ett visst beteende mycket snabbt. Jag har sett detta första hand med Brylow. Jag lärde rumsren till honom och han lärde sig ganska snabbt som ett resultat av min snabb-fire belöning taktik. Han plockade snabbt flera mer positiva beteenden på grund av denna taktik.

Nu, jag kom inte upp med denna taktik på mitt eget sinne du. Faktum är att jag lärde mig tipsen ovan plus en hel del mer hemliga hund clicker utbildningsstrategier från en 200 + sidor klickern akademi manual som hjälpte mig varje steg på vägen.