hur man bygger —- hönshuset hur man bygger hönshuset

För någon struktur det tar många steg när det gäller att lära sig att bygga. Hönshuset konstruktion är inte annorlunda. Den planeringsstadiet är där beslutet till vilka funktioner du vill införliva i din hönshuset. De olika funktioner en hönshuset bör innehålla är ventilation, häckande antal och lägen att abborre antal och positioner. Detta kan bestämmas genom antalet höns som du vill vara en del av din flock. Den vanligaste storleken bidraget är 2 kvadratmeter yta inne i hönshuset per höna för att förhindra överbeläggning. En annan funktion som är händig gör det möjligt för jordbrukare tillgång till insidan utan att störa hönsen. Detta skulle kunna göra att fånga dem lättare är en lucka i taket.

När tänker utfodring och vattning kycklingarna utsidan anses vara den bästa placeringen. Detta gör rengöring lättare än det skulle vara om dessa funktioner var inne i hönshuset. Utsidan Inhägnaden måste tänkt. Detta bör ha tillräckligt med utrymme för 8 kvadratmeter per höna i din flock.

När planen har färdigställts byggmaterial måste samlas in och köpas. De flesta lokala hem förbättring lager har alla nödvändiga förnödenheter och utrustning för att göra din hönshuset en framgång.

När det blir dags att resa strukturen bör väder övervägas. Om regn i prognosen, kanske i början av byggprocessen behöver uppskjutas. Om smidig blir våt kan det skeva. Detta skulle göra det svårare att få en kvadrat med sann byggnad. När byggmaterial köps, kanske en tarp vara en klok kompletterande köpt incase dåligt väder sker under byggprocessen.

Efter hönshuset reses måste den målas för att skydda strukturen från elementen. En bra primer bör användas innan färgen appliceras. Detta kommer att hjälpa avsluta sista många fler år än att bara måla ensam. Men att lära om hur man bygger hönshuset på rätt sätt är enkelt, det behöver bara vara hyvlat ordentligt.