hur man skall höja bebis kalkoner – överväganden innan ens börjar driva någon boskap hemma

Efter att ha läst detta kommer du att få mer information om hur man höjer bebis kalkoner.

Om du har ett utrymme att avvara, är det ett klokt att höja bebis kalkoner inomhus. Om du gör det får du mindre problem med dåligt väder och rovdjur. En idealisk bostad för kalkoner skulle vara cirka sex kvadratmeter golvyta per Turkiet. Ett extra rum i ladugården eller ens ett garage kommer att bli bra.

Ett annat alternativ är att låta kalkoner strövar fritt i en inhägnad gård efter ungefär andra levnadsmånaden. Även om detta är ett riskabelt alternativ eftersom vissa kalkoner kan flyga över staketet eller vissa djur kan bryta in och attackera dina kalkoner.

Du kan beställa bebis kalkoner från en instate kläckeri. Ju mindre avstånd och tid inblandade under baby kalkoner transporter, desto bättre deras tillstånd vara vid deras ankomst.

Om du planerar att samla in 10 eller fler barn kalkoner, måste du köpa en 100-pound påse med kalkon förrätt innehållande läkemedel som förebygger koccidios, vilket är en vanlig tarmsjukdom. Kalkoner skulle omedelbart utveckla immunitet mot koccidios medan utfodring på läkemedel starter foder.

De behöver också en varm temperatur på 100 ° F, du kan sänka temperaturen till 5 ° varje vecka. Det är bäst att du håller en termometer för de första två till tre veckor. De kan behöva värme upp till sex veckors ålder.

Om du planerar att höja bebis kalkoner, är en röd infraröd värmelampa ideal. Du kan montera den i en porslin uttag som är ansluten till en förlängningssladd, och sedan hängde med en kedja. Glödlampan ska avbrytas minst 18 “ovan.

Du kanske måste ställa in lite tid att spendera med dem under den första timmen eftersom du måste se till att de unga fåglarna hittar foder och vatten. Se till att inte lämna öppna hinkar eller lådor på golvet. Det är svårt att höja bebis kalkoner eftersom de tenderar att vara mycket nyfiken och kanske hoppa in i en sådan behållare. Det bör endast vara foder, vatten, och värmen i rummet.

Bebis kalkoner är kända för att börja plocka på varandra, vilket leder till blödningar, även döden. För att förhindra detta, kan du klippa bort hälften av sina övre näbben vid 10 dagars ålder.

När kalkoner är cirka sex till åtta veckors ålder, börja använda kalkon växande ranson innehåller medicinering mot blackhead sjukdom.

En sista anmärkning, kanske du vill rådfråga lokala zonindelning och förordningar byggnaden innan ens börjar driva alla hushåll boskap. Du måste också överväga dess inverkan på dina grannar.