hur man styr staffordshire bullterrier

Skillnaden mellan en människa och en otränad hund är att människan har självkontroll och vet hur man ska gå ifrån ett argument. Problemet med otränade hundar är att de kommer att fortsätta att attackera om du inte har möjlighet att bryta dem isär från den andra hunden. Denna artikel kommer att berätta hur man styr Staffordshire bullterrier.

Om du älskar hundar du förmodligen inte vill att din hund att få i en kamp och du speciellt inte vill att de ska bli skadade. Det bästa sättet att förhindra att detta händer är att träna dem tidigt för att ta bort deras aggressiva sidan. Nedan följer några tips som hjälper dig att kontrollera Staffordshire bullterrier:

Ett. Om du funderar på att köpa mer än en bull terrier du har möjlighet att göra det med två honor säkert. Men ska du köpa aldrig två hanar om du inte kommer att kunna hålla dem separerade från varandra. Hanar har argument som leder till dem angriper varandra.

2. Ett annat plus om att köpa kvinnliga bullterrier är att de är mycket mindre aggressiva än hanarna.

Tre. Låt aldrig din hund utan koppel om du inte har fullständig kontroll över dem. Om du låter din hund av hans / hennes koppel innan du har fullständig kontroll över dem att de kan gå och köra mot andra hundar, eller ännu värre, små barn.

Typiskt Staffordshire raser av bull terrier är väldigt bra med barn, men de är extremt kraftfulla och kunde lätt slå ett barn ner. Dessutom kan ett barns skrik göra hunden upprörd som skulle kunna få den att reagera på ett negativt sätt. Även om hunden inte angriper barnet föräldrarna kunde se hunden som aggressiv mot sina barn, som inte är en bra sak för dig.

4. Även om det inte är garanterat att det fungerar, vissa hundar är mindre aggressiva när de har blivit kastrerad.

Fem. Om du kommer att ha mer än en hund är det viktigt att du matar dem på dem tillsammans på samma gång. Du behöver dem för att få använda till att ha sin egen mat och inte har försökt att ta de andra hundarna. Du MÅSTE vara där under matningen eftersom det blir slagsmål som sker att du kommer att behöva bryta upp.

Bull terrier är mycket lyhörda hundar och med rätt utbildning kommer du att kunna få kontroll över sin karaktär. Med hjälp av dessa tips som hjälper dig att kontrollera Staffordshire bullterrier, bör du kunna styra din hund på nolltid.