hur man väljer en veterinär

Du kan tänka dig att sällskapsfåglar är enkla att hantera, enkel att coacha, och lätt att äga. Men, är det faktum att de är verkligen ganska tufft på grund av att de tar lång tid att lära känna och coach, och om du kommer att äga en fågel och gör det på rätt sätt, måste du se till att du redan vet allt i fråga om att chook förhand, och att du är beredd att ta den tid som behövs för att göra det hela saker som du behöver göra i ett försök att bli en riktig höna ägare. En av många frågor som du måste se till att du gör som en superb höna innehavaren är att söka ut din chook rätt av veterinären som gör att du i din höna ägande. Det finns flera saker som du kan göra när du söker efter veterinärer för att säkerställa att den du väljer går att vara bäst för dig och för din fågel.

Först av allt, kommer de flesta veterinärer hävdar att veta något lite om fåglar, eftersom de flesta veterinärer är utbildade i hela djurvård, så de har haft en liten mängd av coaching när det gäller fåglar. Men om du kommer att ha fåglar i ditt liv, betyder det att du kommer att lägga pengar på dessa fåglar. Därför behöver du en veterinär som har också investerat en hel del tid på att studera om fåglar. Faktum är att var och en fåglar är helt annorlunda från alla andra djur och alla fågelarter är olika från varandra, så det är viktigt att se till att veterinären du väljer är medveten om inte bara om fåglar, men om vilken typ av höna att du helt enkelt har. Du vill veta att din höna går att vara i goda armar, och så som du vill ställa några frågor om din veterinär för att se om din veterinär verkligen förstår fåglar och aldrig enbart som, men när han eller hon verkligen förstår din typ av fågel.

Du kommer att kunna ställa frågor om din veterinär att du helt enkelt redan vet svaret på, med ett syfte att se huruvida din veterinär faktiskt är medveten om vad han eller hon talar om när det gäller fåglar. Dessutom, är det bäst att fråga henne eller honom vad antal fåglar han behandlar på regelbunden basis, och där han söker efter uppgifter om det är något som han inte vet om. Tänk, ska din veterinär vara en del av den nödvändiga individen i din fågels liv, så välj ett klokt.