hur smart är pit bull terrier hundar

Folk säger en massa saker om Pit Bulls, men du aldrig höra dem prata mycket om intelligens denna ras. Faktum är att du, Äôll hör aldrig något om intelligens på detta djur, såvida du inte är i sällskap med ägarna Pit Bull. Den som har ägt en av dessa fascinerande hundar kommer att säga rakt upp att Pit Bull är en mycket smart hund faktiskt.

Pit Bulls är ganska snabbt att lära sig, men de har också en viss envis strimma som är ett direkt resultat av deras intelligens. Dessa hundar har en bestämd egen vilja, och de gillar att få sin vilja igenom, men sedan heller de flesta människor gör också!

Denna envisa beteende som visar emellanåt tenderar att göra rasen Pit Bull något svårare att träna än andra raser. Vissa människor misstag hunden, kommer AOS oberoende eftersom hunden inte är följsam, men inget kunde vara längre från sanningen! Dessa högintelligenta hundar kan tränas.

Problemen i utbildningen uppstår från ägare som inte har någon kunskap om Pit Bull rasen. Som med alla raser, bör presumtiva ägare investerar alltid lite av sin tid till att lära känna de speciella egenheter som alla hundraser har. Ägare som får en Pit Bull gnälla sedan om utbildningen av dem helt enkelt inte göra sina läxor. Det, aos inte hunden, AOS fel, nu är det?

Som ägare av en Pit Bull, bör du förstå att hans envishet kommer från hans intelligens, och att du borde? T ta det personligt. Bara för att han inte? T vill göra vad du vill att han ska göra vid en viss tidpunkt spelar? T menar han inte? T älskar dig. Om du kan helt enkelt behandla det för vad det verkligen är, envishet, då du, Äôll både göra fint.

Alltid uppfylla sina orubblig sätt med tålamod och förståelse. Visst don? T ge upp sin utbildning, bara vara lite mer envis än vad de är!

Du kanske vill överväga att använda en typ av utbildning som kallas play utbildning. Denna typ av träning tilltalar Groptjurar eftersom de absolut älskar att spela. När en utbildning uppgift presenteras som ett roligt spel, kommer uppgiften att tilltala hunden, AOS inre önskan för lek. Med denna teknik kan du överlista envishet du kan ha stött på med någon annan typ av träning.

När du köper leksaker för din Pit Bull, tänk på de starka käkar denna ras är känd för. Du, vill Äôll att köpa leksaker som är anpassade för att överleva under lång tid. Var noga med att få leksaker som inte kommer att bryta isär lätt och skada din Pit Bull. Framför allt, njut av din nyfunna vän!