husdjur i klassrummet stipendieprogram sätter mål att nå 5 milj barn

Med mer än 500.000 elementära och mellersta skolelever har redan fått möjlighet att interagera med husdjur på daglig basis i deras klassrum, har Pet Care Trust Board meddelade ett nytt mål för sina husdjur i klassrummet Grant Program: Inom de närmaste fem år, kommer Husdjur i klassrummet Häll 5 miljoner barn i 100.000 klassrum till husdjur och de fördelar de ger.

Det nya målet för denna lärare anslags-program kommer efter mycket snabbare än väntat tillväxt av programmet under de senaste åren:

“Trust Board satt ett långsiktigt mål att nå 1 miljon barn genom att ge 30.000 djur i klassrummet bidrag,” sade Pet Care Trust verkställande direktör Steve King. “Vi har nått halvvägs till detta mål långt tidigare än någon av oss trodde var möjligt. Det är verkligen en anmärkningsvärd prestation tack vare styrelsens framsynthet och stöd från så många sällskapsdjur detaljister och leverantörer. ”

Medan tillväxten av programet började långsamt, ger 3.200 stipendier under läsåret 2010-2011, med tillsats av husdjur i klassrummet bidrag genom Petsmart och Petco, tillsammans med rabatten bidrag som stöds av oberoende djuraffärer, resulterade i en ökning med över 6.000 bidrag för 2011-12 läsåret. Även i början av 2012, har programmet utökats till att omfatta 7 och 8: e klass klassrum, medan tidigare år bidragen hade endast varit tillgänglig för pre-k – 6th graderar lärare. Denna utvidgning till att omfatta högstadiet klassrum ökade antalet studenter påverkas av bidrag, vilket gör den totala genomsnittet av eleverna påverkas över 50 elever per klassrum. Då, som en förberedelse för läsåret 2012-13, lades Trust ytterligare program genom Pet Supermarket och Carolina Biological Supply. Responsen från lärare under de två första månaderna av det nya skolåret har varit överväldigande. Mer än 6.800 bidrag har utfärdats sedan 1 augusti, vilket innebär totalt 15.500 stipendier sedan programmets start.

Husdjuren i fördelarna Classroom programstudenter genom att lära dem ansvar, långsiktig Pet Care i tidig ålder och ge de psykiska och utvecklingsmässiga fördelar förknippade med människa-djur Bond. Studier har visat att vård av sällskapsdjur har en positiv effekt på barn, förbättra skolgång och barn undervisning ansvar, samt uppmuntra vårda och bygga självkänsla. Om du vill veta mer om fördelarna med klassrummet husdjur samt mer om husdjur i klassrummet anslags-program, besök www.petsintheclassroom.org.