hyra en hund tränare

När du har en ny valp i huset, kommer han att kräva mycket tid och energi på din sida för att hjälpa honom att känna sig som en del av familjen. Om du undrar hur du någonsin kommer att utföra det hela, det finns ett annat val. Du kan hyra en hund tränare som hjälper dig ut.

Om du är den stolta ägaren till en ny valp eller hund, finns det några saker som du behöver veta. Det är viktigt för hundägare att veta att en del av utbildningen kommer att falla på dem. Du är valpens nya familj så de behöver för att interagera och bli bekväm med dig. Mest av allt, behöver de höra kommandon i din röst.
Syftet med en hund tränare är att hjälpa komplettera vad du har gjort, stor eller liten. Kanske har du bara fått genom att träna din valp att följa dina grundläggande kommandon: sitta, stanna, ner, hysch, gå och liknande. För många familjer är potträning den största pärs. Allt efter det verkar inte så svårt.

välja en tränare

Nu till professionell tränare du vill. Alla hundtränare, som allt annat i världen, är inte skapade lika. Det kommer att vara viktigt att utvärdera dina tränare innan du utsätter din hund till dem. Du vill inte ha en dålig erfarenhet att traumatize din nyaste familjemedlem.

• Referenser – Kontrollera att se hur många hundar som de har tränat och hur länge de har varit i branschen. Fråga om deras utbildning praxis och krav vaccination. Du kan kontrollera Better Business Bureau för att se om några hundägare har lämnat in klagomål.

• Hållning – Är de vänliga mot ägarna och deras hundar? En vänlig tränare är mer sannolikt att vara en tålmodig tränare. Hundar kräver mycket tålamod under träning. Du vill inte någon som kommer att skrika på din hund eller använda okonventionella metoder för att få dem att lyda.

• Använd en tydlig röst för instruktioner – En bra tränare kan lära dig många saker. För en, kan de visa dig hur man talar dina kommandon att få valpen att följa. Apropå av ilska kommer bara göra situationen värre (speciellt när potträning eller lådan utbildning). Som ägare måste du kunna förstå instruktioner de ger till hundarna så att du kan härma det.

• Demonstrationer – Hundar är inte de enda som behöver utbildas. Som ägare, kommer du vill att visuellt se och följa vad tränare så gör att du kan få kläm på övningen. Utbildare som demonstrerar i klassen kan hjälpa dig om du har problem.

Du behöver inte hantera valpen ensam. Anställa en hund tränare kan bidra till att förbättra din hunds träning schema och sänka din stressnivå.