inrätta en fågelbur för ditt husdjur fågel

Du har fått din första riktiga jobb efter college och bestämmer att det skulle vara trevligt att få ett husdjur. Du är ett par timmar bort från dina föräldrar och allt du håller kärt. Att ha ett husdjur skulle ge dig lite sällskap, om än inte av den mänskliga sorten. Men, du är helt ny på att äga en fågel. Du vet inte vilken typ av en fågelbur du behöver för din nya fågel. Och kommer du ha fågel leksaker liksom? Du har ett ganska bra jobb nu, men du planerar att spara en bra bit av det. Hur mycket är att ha en fågel kommer att kosta?

En fågelbur blir det första som du behöver köpa. När allt är ditt husdjur kommer att behöva leva någonstans. Du kommer att vilja det största bur du har råd att få. Det är där din fågel kommer att leva, och han kommer vill ha utrymme för att flyga runt. Ju större fågel, desto mer utrymme du behöver. Burar av metall är lättare att rengöra och städa buren är något du måste göra regelbundet. Innan vi ser på fågelburar, besluta om de fågelarter som du vill. Olika arter av fåglar kräver olika typer av burar. Försök att sätta din bur nära ett fönster så att det kan få solljus och frisk luft. Men vill du inte sätta din fågel nära några ventilationsöppningar.

Sittpinnar är en viktig del av någon fågel bur. Du kommer att vilja sätta ett par abborrar i din fågelbur så att din fågel kan ha en mängd olika åsikter. Flera sittpinnar kommer också att ge din fågel med möjligheter att utöva. Du kan hitta billiga sätt att bygga sittpinnar själv, såsom små filialer fruktträd eller använda några kraftigt rep. En abborre måste vara nära mat och vatten behållare.

Fåglar behöver stimuleras regelbundet, och fågel leksaker är ett sätt att ge den stimulans. Liksom människor, fåglar gillar nya leksaker. Men det betyder inte att du måste köpa nya leksaker hela tiden. Du kan även återvinna saker du har i ditt hem som gamla rullar toalettpapper, strängar av plastpärlor eller gamla handskar. Fåglar gillar att leka med träkulor eller mjölkkartonger. Du kan också prova att sätta färgglada saker i en genomskinlig flaska, och titta på din fågel galen försöker få flaskan öppnas. De kommer att älska utmaningen. Du kan även byta leksaker ut från gång till gång, hjälper att din fågel att hålla från att bli uttråkad.

Du vill inte lämna din fågel i sin bur hela tiden. Fåglar gillar att tas ut och lekte med. Dessutom njuter ditt husdjur är poängen med att ha en fågel i första hand. Så, för att svara på vår fråga i början av artikeln, vill du ha en ganska bra storlek fågelbur. Och du behöver fågel leksaker, men de behöver inte vara dyrt.