instruktioner för att använda en stol katt toalett

Det finns åtgärder som måste vidtas, om du vill få din katt att använda toaletten via en katt toalett tränare. Katt toalettsitsen instruktioner är mycket enkel att följa. I början, eftersom katter är mycket självständig, kan de undvika den kattoaletten tränare, så du behöver tålamod i överflöd.

Det första som måste göras är att kattlådan måste föras in i badrummet, om det inte redan är. Ni är alla redo att gå om kattlådan är i badrummet just nu. Badrummet som inte används så mycket, är din bästa insats om du har flera badrum i ditt hus. Din katt kommer att ha mer frihet, och vara mer tillfreds detta sätt. När människor söker, kommer massor av gånger katter inte använda badrummet. Om de inte är till mods i badrummet, mer än sannolikt, kommer de att välja ett hörn eller under en säng.

Nästa steg är att se till att lådan sätts på en höjd som är lika hög som toaletten. Om du är säker på att lådan kommer att stanna som katten använder det, kan du lägga kattlådan rätt på toaletten. I badrummet att katten kommer att använda, kan du få ett robust bord som är nästan samma höjd som på toaletten, och sätta kattens kattlådan på det. På detta sätt, kommer din katt att användas för att behöva hoppa för att komma till kattlådan.

Efter detta är gjort, måste du få en tränare katt toalett eller katt toalettsitsen. Merparten av tiden, är detta bara en plast pan som är grunt, som går under toalettsitsen. I denna panna, behöver kattsand sättas i. Sedan, när din katt använder badrummet, kommer det att vara i pannan. Det finns delar av kattoaletten tränare som kommer ut. Bitar av tränaren kan tas bort, eftersom katten vänjer sig katten toaletten tränare. De delar tas bort från mitten ut, tills pott inte längre använder pannan, utan han använder toaletten.